post

Facebook въвежда няколко нови функции в своя пакет приложения за съобщения. Една от най-удобните е добавянето на състояния, които се виждат в пощенската кутия на Instagram. Така просто като погледнете пощата си, ще разберете дали човекът, на когото сте изпратили съобщение, го е видял.

Друга полезна опция за входящата поща идва в Messenger. Facebook добавя жест за архивиране, за да ви улесни при скриване на стари чатове. Освен това се улеснява търсенето им – вече можете да ги намерите чрез елемент от менюто, до което имате достъп като докоснете снимката на потребителския си профил.

Откакто Clubhouse излезе на сцената, Facebook се занимава с добавяне на звук към приложенията си. Така с последния ъпдейт когато изпратите гласова бележка в Mesenger, няма да се налага да държите бутона за запис. Вместо това трябва да докоснете иконата на микрофон. Функцията съвсем скоро ще е достъпна и за Instagram.

Междувременно потребителите на Instagram с iOS могат да отговарят на снимки и клипове със собствени изображения като издърпат дадено съобщение вдясно, за да отговорят на конкретна част от разговора. Освен това има нови стикери, теми за Messenger и Instagram, като една от тях е посветена на Междузвездни войни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *