post

Част от схемата за шифроване от край до край на WhatsApp е изискването потребителите да настроят услугата с телефон като основно устройство за акаунта. Компанията обяви през юли, че работи върху криптиране от следващо поколение, което би позволило истинска връзка с множество устройства, без да се изисква връзка със смартфон. Сега WhatsApp изглежда планира напълно нейтивно приложение за iPad.

Информацията идва от WABetaInfo и в нея се посочва, че като част от предстоящата бета версия за много устройства, както iPad, така и таблетите с Android, ще могат да се използват като свързани устройства с акаунт в WhatsApp за пръв път. Според медията това ще е нейтивно, а не уеб приложение и ще работи независимо, дори и смартфонът ви да е офлайн.

Няма информация кога точон ще бъде пуснато приложението и самата интеграция, но WABetaInfo посочва, че е в процес на разработка и ще пристигне в бъдеща актуализация. Въреки, че повечето потребители на WhatsApp, които използват услугата от години, вече са свикнали тя да е е достъпна на таблети, поддръжката на множество устройства изглежда идеалната причина това да се промени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *