post

Realme рекламира своя Project-N през последните дни, а сега марката пусна нов тийзър, потвърждаващ, че се подготвя да представи следващото поколение смартфон Narzo. Компанията не споменава изрично името му, но се очаква това да е Narzo N55, а изображението в сайта разкрива устройство с тънки рамки около дисплея и вграден в бутона за включване скенер за пръстови отпечатъци.

Realme споменава, че внася “технология от следващо поколение, която е по-мощна от всякога” в предстоящия смартфон Project N, а в друг тийзър са включени числата 64, 90, 33 и 16, коИто евентуално биха могли да намекват за задната камера, честотата на опресняване, скоростта на зареждане и селфи камерата.

Компанията пусна множество модели от серията Narzo 50 миналата година. Очаква се предстоящото устройство Project N да дебютира в Индия на 12 април, а подробности за него вероятно ще научим още в следващите дни.

Според слуховете до момента, телефонът ще се предлага в цветове Prime Black и Prime Blue и конфигурации 4/128 GB, 6/128 GB и 8/128 GB.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *