post

Китайската компания OnePlus постигна огромен успех с бюджетния модел Nord миналата година, а сега се готви да го повтори с поредното достъпно устройство. OnePlus Nord CE 5G ще дебютира на 10 юни и според слуховете ще заеме дизайнерски елементи от серията OnePlus 9.

Според AndroidCentral OnePlus Nord CE 5G ще бъде представен в Индия, като това ще е и първият пазар, на който той ще се продава. Изпълнителният директор на компанията Пийт Лау обяви, че устройството ще пристигне “разтърсвайки характеристиките на серията Nord” и ще “постигне повече от очакваното”.

“С течение на времето , тъй като флагманите поскъпнаха, само определена част от пазара беше адресируема. Нашият основен принцип е да предоставяме отлични продукти и опит и искаме повече хора да имат достъп до тях. Nord CE 5G ще е много добър пример за това като отличен цялостен продукт за индийския пазар”, посочи още Лау.

За съжаление подробностите за хардуера на новия модел все още са тайна, както и цената му, но се предполага, че Nord CE 5G ще струва между 300 и 400 долара. Подробности за наличностите му на други пазари най-вероятно ще научим по-късно.

Слуховете обаче предполагат, че Nord CE 5G ще заеме дизайнерски елементи от серията OnePlus 9, като дизайна на модула на камерата с изпъкнали пръстени около обективите. Тепърва компанията ще го рекламира преди премиерата, така че предстои да разберем повече подробности.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *