post

Малко повече от месец остава до премиерата на осмия епизод на “междузвездни войни”, а на 17 ноември излиза играта Star Wars: Battlefront II. По този случай NVIDIA предлага на феновете на космическата сага специално колекционерско издание на видеокартата NVIDIA TITAN Xp Collectors Edition, оформена в стила на филма. Напомняме между другото, че NVIDIA TITAN Xp е най-производителният геймърски ускорител на компанията.
На купувачите се предлагат два варианта на NVIDIA TITAN Xp – Jedi Order и Galactic Empire. Те се различават само по цвета на подсветката, корпуса и опаковката. Версията Jedi Order е със сив цвят и зелена подсветка. На свой ред Galactic Empire има червена подсветка и черни корпус и опаковка. Само визуални разлики, но за истинските фенове на “Междузвездни войни” това са два съвсем различни продукта.

От гледна точка на техническите характеристики, никакви разлики няма с оригиналната NVIDIA TITAN Xp. Нещо повече, колекционерската NVIDIA TITAN Xp Collectors Edition струва толкова, колкото и обикновената – $1200. Видеокартата вече може да бъде поръчана на сайта на производителя, а доставките ще започнат на 17 ноември.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *