post

Брандирането Edge на серията Motorola Edge в миналото беше ясно – екранът имаше извити ръбове, което го правеше специален и за мнозина по-труден за използване. Разглеждайки по-отблизо новите рендери, лесно можем да кажем, че този път дисплеят ще е плосък и всъщност ще е такъв за всички устройства от серията.

Новите изображения са споделени от Евън Блас, известен в Twitter като @Evleaks. Motorola Edge 20 Pro се очаква да бъде оборудван с чипсет Snapdragon 870 и 6/8/12 GB оперативна и 128/256 GB вградена памет. Към този момент размерът на дипслея остава неясен, но знаем, че основната задна камера ще е 108 мегапикселова с 16 мегапикселов ултраширок и 8 мегапикселов телефото сензор с възможност за 5-кратно увеличение. 32 мегапикселовата селфи камера ще е позиционирана в отвор, а батерията ще е с капацитет 4500 mAh.

Не е ясно дали ще са налични други цветови опции, но рендерите показват Edge 20 Pro в синьо. Вижда се големият модул на камерата и специален бутон в горния ляв ъгъл, който може да е за Google Assistant. Изглежда сензорът за пръстови отпечатъци не е вграден в логото на Motorola, така че вероятно ще е под дисплея.

Компанията ще представи официално серията Edge 20 на 5 август, като официално потвърди датата на събитието в Weibo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *