post

Motorola официално обяви новия Moto G Stylus 2022. Устройството пристига с обновен дизайн и подобрени спецификации, но без поддръжка на 5G мрежи.

Компанията посочва, че Moto G Stylus ще издигне креативността ви на ново ниво. С новия смартфон ще можете да снимате по-бързо от всякога, възползвайки се от универсалната 50 мегапикселова камера, голям дисплей и не на последно място от свръхнадеждната батерия, гарантираща двудневен живот.

Разбира се, тъй като това е Moto G Stylus,  можете да контролирате всичко с вградения стилус, който ви позволява да правите бележки, да редактирате, скицирате, копирате или поставяте. Любимите ви приложения ще се появяват в момента, в който извадите стилуса, за да са винаги да са под ръка, когато ви потрябват.

Освен това стилусът е интегриран с приложението Moto Note, което означава, че можете да започнете да пишете, без дори да се налага да отключвате телефона си.

Moto G Stylus предлага голям 6.8 инчов FHD дисплей с честота на опресняване 90Hz, мощна 5000 mAh батерия, 128 GB памет, разширяема чрез слот за microSD карти и до 6 GB RAM, в зависичост от региона. Телефонът идва с чипсет MediaTek Helio G88, но няма поддръжка на 5G, защото компанията предлага втора версия с поддръжка на 5G, но със 100 долара по-висока цена.

50 мегапикселовият основен сензор е допълнен от 8 мегапикселов ултраширок и 2 мегапикселов за дълбочина. За вашите селфита ще се погрижи 16 мегапикселов сензор.

Що се отнася до цената, вече можете да поръчате предварително Moto G Stylus 2022 само за 299 долара от сайта на компанията, Amazon, BestBuy и Walmart. За модела с 5G поддръжка, ще трябва да похарчите 400 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *