post

Българската технологична верига JAR Computers представи нови премиум геймърски продукти от Acer, подходящи както за гейминг в домашна обстановка, така и за сериозни електронни спортове. Това включва професионалните геймърски слушалки Predator Galea 500, мишката Predator Cestus 500, както и висококачествена подложка за мишка с марка Predator.

 

Слушалки Predator Galea 500

 

Премиум геймърските слушалки на практика пренасят играещите в самата игра чрез иновативната си технология TrueHarmony™ 3D Soundscape и системата си от жироскопи, които разпознават въртенето на главата и променят посоката на звука съгласно това. Така например, ако геймърът е атакуван отпред и завърти главата си наляво, той вече ще чува стрелбата откъм дясното си ухо. По този начин звукът става пълноценна част от виртуалното преживяване и добавя още по-голяма реалистичност към играта. Слушалките са стереофонични, с дизайн тип „диадема“, разполагат с USB интерфейс и еднопосочен микрофон.

 

Гейм мишка Predator Cestus 500

 

Тази висококачествена геймърска мишка разполага с два превключвателя Omron®, ергономичен дизайн и пет профила с възможност за персонализиране. Създадена е за максимално удобство на играещия, спестявайки му всички неудобства на други модели геймърски мишки. Превключвателите издържат 70 милиона (50 милиона + 20 милиона) клика, а променящите се странични панели позволяват мишката да се персонализира според предпочитанията на всеки геймър.

 

Predator Gaming Mouse Pad

 

Подложката за мишка Predator е проектирана така, че да отговори на изисканията на професионалните геймъри и е подходяща за натоварени игрови маратони. Предлага се в три версии – PM710, PM712 и PM720. Всеки елемент от нея е разработен така, че да обезпечи безпроблемна игра, а трите вида размери гарантират, че всеки геймър ще намери най-подходящия вариант за себе си и ще разполага с необходимото му пространство за действие. Нейната 3 – милиметрова основа от естествен каучук предотвратява плъзгането и запазва позицията на подложката дори и ако собственикът се опитва да я премести.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *