post

iPad Pro винаги е бил най-добрият таблет на Apple. Компанията първо въвежда всички нови функции в тази си серия, преди да ги въведе в останалите устройства.

Говори се, че гигантът работи върху предоставянето на безжично зареждане MagSafe в iPad Pro 2022. някои доклади обаче предполагат, че Apple е срещнала трудности при внедряването на тази опция в iPad Pro.

Според нов доклад компанията е тествала редица дизайнерски прототипи със стъклен гръб и безжично зареждане, но стъкленият дизайн се оказал неудачен. Това е така, тъй като заден панел от стъкло ще направи цялото тяло крехко и по-лесно за повреждане, докато алуминиевият гръб в текущите модели увеличава неговата здравина.

Слуховете сочат, че Apple тества още един вариант, при който само логото отзад е стъклено като при новите модели MacBook Pro. Приемникът за безжичното зареждане е поставен именно под логото, като по този начин дава възможност за MagSafe зареждане на iPad Pro.

Логото на разработения прототип е по-голямо и в резултат на това и стъклената му структура, мощността ще се предава през него. Прототипът има и по-сълни магнити за предотвратяване на инциденти и поддръжка на зареждане при по-бързи скорости от MagSafe за iPhonе.

Според доклада тази технология на зареждане ще е по-бърза от 15W безжично зареждане MagSafe в серията iPhone 12 и 13. Освен това Apple тества голяма батерия в модела си за 2022 година и нов модул за камерата, подобен на този на iPhone 13. тя планира да пусне iPad Pro с предстоящия чипсет М2 и ще представи вариант с по-голям от 12.8 инча дисплей.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *