post

Intel Corporation предлага на българските РС фенове два дни UNLOCKED EXPERIENCE по време на на гейминг частта на Aniventure – Let’s Play!. На събитието те ще могат да тестват на живо най-новите местни РС системи за гейминг, оборудвани с най-новите процесори Intel Core i7-6700K от шесто поколение, в къта на Intel на щанда на Вали Компютърс. Aniventure ще се състои на 5 и 6 септември в София, Интер Експо Център (бул. Цариградско шосе 147). Информация за това къде може да се закупят билети за събитието, може да намерите на сайта на организаторите http://aniventure.net/bg/info/tickets.

Най-мощните настоящи местни конфигурации на десктоп РСта за гейминг с Intel Core i7-6700K, които ще бъдат показани на Aniventure Let’s Play!, са изградени от Вали Компютърс.

„РС-то все още е главната платформа за игри и Intel обръща специално внимание на този сектор. България е един от динамичните гейминг пазари и ние искаме да предложим най-новите технологии и системи за възможно най-кратко време след световното пускане на пазара. Едни от тези системи са тези на Vali Computers, най-мощната настояща локална РС конфигурация за игри, включваща най-новите отключени процесори Intel Core  шесто поколение,” каза Богдан Джорджеску, Channel Account Manager, Intel за Румъния и България.

Intel Core i7-6700K, който е в основата на системата, има 4 ядра и 8 нишки с честота от 4GHz. Предложението на Vali Computers е оборудвано с харддиск с памет от 1TB и 120GB SSD. Има 16GB DDR4 2666 mhz памет, първият за мейнстрийм десктоп компютър.

Intel Core i7-6700K и Intel Core i5-6600K, които бяха обявени през август, са посветени на геймърите и овърклокърите и имат поддръжка на DDR4 памети, която позволява на системите да притежават капацитет от 64GB и по-високи скорости на трансфер в сравнение с DDR3.

Новите процесори се отличават с технологията Intel Turbo Boost 2.0 за изключителна производителност и Intel Hyper-Threading, защото всяко едно процесорно ядро може да се справи с две задачи едновременно, като са подобрени и оптимизирани за мултитаскинг натоварвания. Също така, новите процесори пазят личните данни сигурни, като използват технологията Intel Software Protection Device Guard Extensions (Intel SGX).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *