post

Слуховете за Apple AirPods 3, едни от най-очакваните безжични слушалки тази година, са на път да приключат. След многобройни доклади и изтичания, вече може би знаем кога компанията ще ги представи.

Според последните данни на Hits Daily Double, AirPods 3 се очаква да стартират след броени седмици – този месец. Те ще пристигнат с висококачествен аудио стрийминг, а абонамента за услугата няма да се плаща допълнително.

В доклада се посочва още, че новият Hi-Fi клас на Apple Music ще бъде пуснат в следващите седмици, заедно с третото поколение безжични слушалки. Въпреки, че статията не дава подробности дали те ще работят с Hi-Fi, редно е да допуснем, че е малко вероятно технологичният гигант да пусне абонаментна услуга и нов продукт едновременно, без те да могат да работят заедно.

Що се отнася до самата услуга, тя ще е с цена от 9.99 долара месечно и ще се яви надстройка на Apple Music, като ще е безплатна за тези, които вече са се абонирали. Така Apple се кани да се конкурира с предстоящата Hi-Fi услуга на Spotify със CD качество без загуби. Препратки към услугата са откирти в бета версията на iOS 14.6, където се споменава Dolby Atmos, Dolby Audio и Lossless.

Всъщност Apple Music беше обявена за пръв път на WWDC 2019, което означава, че и новата услуга може да дебютира по време на тазгодишната конференция за разработчици в началото на юни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *