post

Нови трансформиращи се лаптопи Acer Spin 5 и Acer Spin 3 също бяха представени

 

Днес Acer представи комплект нови мощни лаптопи с 12-о поколение процесори Intel® Core™ и Windows 11 от познатите на пазара серии Swift и Spin. Swift 3 OLED съчетава впечатляващ екран и мощна производителност и е предназначен за професионалисти, които работят в движение, а Spin 5 и Spin 3 са подходящи за тези, които имат нужда от преносим лаптоп с многостранна функционалност.

Acer Swift 3 OLED

Новият Acer Swift 3 OLED лаптоп (SF314-71) е оборудван с най-новите процесори 12th Gen Intel Core H-series, има Intel Iris® Xe графика, SSD дискове на PCIe Gen 4 слот и до 16 GB  LPDDR5 памет, с което предлага на професионалисти, фрийлансъри и студенти мощна производителност както за творческа работа, така и за игри. Благодарение на платформата Intel Evo™, лаптопът осигурява незабавно стартиране от Sleep режим и до 10 часа[1] живот на батерията в реални условия. При необходимост с 30-минутно зареждане може да се осигурят над 4 часа живот на батерията.

Лек, модерен и тънък, Swift 3 OLED разполага с 14-инчов 16:10 WQXGA+ (2.8k) OLED екран с 92% съотношение на площта на екрана към тази на корпуса, сертифициран с VESA DisplayHDR True Black 500. Екранът осигурява реалистични изображения, покривайки 100% от гамата DCI-P3. Лаптопът е със 17,9 mm алуминиево шаси, има тегло само 1,4 kg и притежава тъчпад OceanGlass, изработен от застрашаващи океана пластмасови отпадъци, с който осигурява на потребителите тактилно усещане за допир като със стъкло при работа с него.

Моделът Swift 3 OLED разполага с Intel Wi-Fi 6E за светкавична скорост на връзката с Wi-Fi мрежи. Неговата FHD MIPI уебкамера е с технологията на Acer TNR и осигурява висококачествена видео връзка дори при условия на слаба осветеност, а пък технологии като PurifiedVoice™ за намаляване на шума с алгоритъм на изкуствен интелект гарантират, че гласът на потребителя се предава силно и ясно. Клавиатурата с подсветка има множество въздушни отвори, с помощта на които се отвежда около 8-10% повече топлина от стандартна клавиатура.

Acer Spin 5

Acer Spin 5 (SP514-51N) е лек (1,3 kg), ултра тънък (16,9 mm) трансформиращ се лаптоп с 14-инчов 16:10 WQXGA (2560 x 1600) тъч екран с TÜV сертификация за ниско ниво на синята светлина и 88% съотношение на площта на екрана към тази на корпуса. Иновативният дизайн с въртящи се на 360 градуса панти позволява на Spin 5 плавно да преминава в различни режими на използване: лаптоп, стенд, палатка или таблет, така че да може да изпълни всяка задача. Spin 5 е създаден за тези потребители, които се нуждаят от елегантно и трансформиращо се устройство, имащо достатъчно мощност за творчески проекти.

Acer Spin 5, покриващ стандартите на платформата Intel Evo, разполага с процесор до 12th Gen Intel Core i7 и видеокарта Intel Iris Xe, за да посрещне предизвикателствата дори при монтаж на видео материали. Лаптопът идва с до 16 GB LPDDR5 памет и място за съхранение до 1TB със SSD PCIe Gen 4 диск. Мрежов адаптер Killer Wi-Fi 6E AX1675i осигурява по-бързо свързване към мрежи, а двата порта USB Type-C с Thunderbolt 4 гарантират бърз трансфер на данни.

Охладителната система на Spin 5 TwinAir е създадена с архитектура Acer Vortex Flow, което увеличава ефективността с до 75%[2]. Две медни термо тръби D6 спомагат за поддържане на оптимална температура за върхова производителност на процесора. Презареждащата се писалка Acer Active Stylus с технологията Wacom AES 2.0 осигурява инженерна прецизност и пълен контрол със своите 4096 степени на натиск. Spin 5 също така разполага с технология за потискане на шума с изкуствен интелект Acer PurifedVoice и с DTS Audio, за да осигури високо качество на аудио при видео разговори.

Acer Spin 3

Тънкият, трансформиращ се 14-инчов Spin 3 (SP314-55/N) е FHD тъчскрийн лаптоп 2-в-1, който идва в комплект с прикрепяща се писалка Acer Active Stylus[3] за писане и рисуване на път. Оборудван е с процесор 12th Gen Intel Core, видеокарта Intel Iris Xe, SSD дискове с PCIe слотове и може бъде готов за 4 часа ползване[4] само с 30-минутно зареждане. По този начин се гарантира солидна производителност и продуктивност на професионалистите, които са в движение. Acer Spin 3 разполага с тесни рамки, което осигурява 86% съотношение на площта на екрана към тази на корпуса и може да се разтваря на 360-градуса, което прави по-лесно преминаването от четене на съдържание към писане на бележки или показване на презентация. Лаптопът предлага бърза свързаност с Wi-Fi 6 и има два USB Type-C порта с Thunderbolt 4 за бърз трансфер на данни. Spin 3 има HD камера с технология Acer TNR, а също и PurifedVoice и алгоритъм за потискане на шума с изкуствен интелект.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *