post

Индустриалната компания Cemtex съвсем сериозно възприема идеята за обединяване на работното място в едно “цяло”. Съвсем наскоро компанията представи новия SmartDesk обединяващ всичко необходимо за един офис- бюро, три монитора, вграден скенер в бюрото и всичко това с внимание към работещия зад бюро по цял ден, за да не му липсва нищо и да има всичко под ръка както е в един модерен офис.

Бюрото е снабдено с три 24- инчови IPS сензорни дисплей, реагиращи на жестове и докосвания, така че без проблем да разлиствате с едно докосване документи и изображения.

Те са свързани към компютър при прикрепен към долната част на бюрото с ОС Windows, с процесор от осмо поколение Intel i7. Имате на разположение един USB 3.1 C-port, два USB 3.1 тип А, два USB 2.0, аудио жак и Ethernet  интерфейс.

Вграденият скенер улеснява работата с документи, като допълнително бюрото е снабдено и с безжично зарядно за телефона и Bluetooth като ви позволява да изпращате съобщения без да се докосвате до телефона си.

Има добър и изчистен външен вид без досадното преплитане на кабели или джадж затрупващи повърхността. Но ако опрете до ремонт на това чудо на технологията, определено ще бъдете много затруднен без да знаете кой компонент къде да го поставите и как да го фиксирате.

И всичко това на солена цена от 3999 $. Така, че трябва добре да си помислите дали искате наистина това работно място, или можете да си сглобите нещо по-елегантно и за по-малко пари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *