post

За осма поредна година най-значимото изложение на Балканите за игрална и развлекателна индустрия BEGE Expo 2015 ще събере изложители и посетители от цял свят. Осмото издание на ежегодното изложение ще се проведе на 24 до 25 ноември 2015 г. в Интер Експо Център – София.

 

Събитието дава възможност на изложителите да установят нови бизнес контакти, да представят продуктите си в сферата на развлекателния и игралния сектор, както и всякакви технологични предложения за оптимизиране на оперативните, управленските и контролните процеси.

 

Балканското изложение на игралната и развлекателната индустрия ежегодно събира над 3000 професионалисти от над 15 страни от целия свят. Изложението привлича представители на фирми, предлагащи продукти за хотели, игрални зали и казина, системи за сигурност и наблюдение, приложения за заведения, реклама и мултимедия.

 

За компаниите, навлизащи за първи път на пазара, събитието предлага креативни възможности за постигане на конкретните маркетингови цели чрез набор от опции, които ще укрепят корпоративния имидж и разпознаваемостта на марката.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *