post

Изборът на най-доброто дилдо може да се окаже плашещо приключение за някои. Ако сте решили да си закупите дилдо, а в ума ви изниква само силиконов пенис, то явно има какво да наваксате, защото тук има твърде много разнообразие. Някои са гладки и лъскави, като вибратор (без вибрациите), други са текстурирани с неравности, а много дори могат да бъдат извити. Всъщност много дилда изобщо не са с форма на пенис.

Дилдата обикновено се разглеждат като играчки, които жените използват сами и макар че със сигурност могат да послужат за целта, тези класически играчки имат много повече значение, отколкото изглежда на пръв поглед. Ако сте твърде незапознати с тази тема и не сте сигурни какво имаме предвид в по-горните редове, то е важно да знаете няколко основни неща, преди да започнете да пазарувате.

Важно е да знаете, че по-голямото не винаги е най-доброто. Голямото дилдо може да не ви достави никакво удоволствие, ако тялото ви не е способно да му са наслади. За начало помислете за моментите, когато сте правили секс с проникване. Разберете кое е било достатъчно за вас и кое – не, кое ви е харесало и кое не е било за вас. Опитайте се да отгатнете подходящия за вас размер. След това си закупете съответното дилдо.

Има и други важни фактори, които трябва да имате предвид – дебелина, както и дължина на проникване. Не е нужно да си играете с цялата играчка, ако не ви е удобно да го правите. Когато използвате вибратор или дилдо, можете просто да го държите за дръжката близо до основата, ако не искате да използвате пълната им дължина.

Трябва да бъдете наясно с разликите между вибратор и дилдо. Въпреки че да станете креативни с най-различни секс играчки може да бъде забавно и почти винаги това може да ви донесе страхотно удоволствие, вие ще извлечете максимума от играчките си, когато знаете за каква цел са предназначени да се използват. Дилдата са създадени за проникване и обикновено не вибрират, освен ако нямате някаква вибрираща приставка. Има много вибриращи дилда, от които да избирате, ако това е вашето нещо. Вибраторите също изпълняват тази задача, но основната им цел е да вибрират. Има известно припокриване, но дилдата са играчки за хората, които обичат проникването, тъй като това е основната им функция.

Може ли дилдото да ви отведе до оргазъм? Зависи как ги използвате. Ако търсите стимулация на клитора, вибраторът може да не помогне с това, тъй като обикновено не осигурява много повече стимулация на клитора от пениса. Ако имате вибриращо дилдо, може да сте в състояние да проникнете под ъгъл, при който да стимулирате G-точката и клитора си. В света на секс играчките всичко е възможно.

Трябва да имате предвид и материала, от който дилдото е направено. Най-безопасният материал е този, който е най-лесен за почистване. Силикон, стъкло, метал и твърда пластмаса се почистват най-лесно, защото не са порести. Някои други материали са по-трудни за поддържане на хигиената и ако изберете секс играчка от такъв, използвайте презерватив. Материал, за който трябва да внимавате, е желираната гума. В състава си тя съдържа фталати – химически омекотители, които мнозина смятат за токсични. Освен това този материал е и най-порест, което ще затрудни особено почистването на секс играчката.

Силно препоръчително е да използвате лубрикант с вашата секс играчка. Добрият лубрикант винаги е добра идея, особено когато става въпрос за дилда и вибратори. Материалът на секс играчките създава повече триене, отколкото кожата, така че, за да направите изживяването по-гладко и опияняващо, използватайте вашата секс играчка с подходящия за нея лубрикант за най-оптимално изживяване. И ако играчката ви е силиконова, не използвайте лубрикант със силикон, вземете си такъв на водна основа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *