post

Очаква се OPPO да обяви своята флагманска серия Find X6 през първото тримесечие на 2023 година в Китай, но тя ще достигне и международните пазари. Сега, благодарение на Digital Chat Station, имаме изображение, което разкрива кръглия модул на камерата на OPPO Find X6.

Схемата показва, че OPPO ще предложи изцяло нов дизайн на камерата в серията Find X6. Кръглият модул съдържа три сензора и двойна LED светкавица, като третият сензор изглежда е перископен.

Освен това виждаме и логото Hasselblad, заедно с надписа “Powered by MariSilicon”. От лявата страна на устройството се намират бутоните за звука, а от дясно – този за включване.

Според слуховете Find X6 ще има OLED дисплей с 1.5К резолюция, но не е ясно дали това ще е същия 6.7” панел, който ще е наличен при Find X6 Pro. Твърди се, че устройството ще се захранва от чипсет Snapdragon 8+ Gen 1, а Pro версията ще работи с новия Snapdragon 8 Gen 2 и ще има и вариант с Dimensity 9200.

Двата модела ще имат 32 МР селфи камера със сензор Sony IMX709. Digital Chat Station допълва, че задната камера на Find X6 ще има 1.56-инчов 50 МР основен сензор, но останалите два все още не са известни. Говори се, че Find X6 Pro ще пристигне с три 50 МР сензора, като основният ще е 1-инчовия Sony IMX989.

Find X6 вероятно ще разполага с 4800 mAh батерия, докато X6 Pro ще има 5000 mAh батерия. И двете ще поддържат 80 W бързо зареждане, но Find X6 Pro може да предлага и 50 W безжичо.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *