post

Мобилният оператор Yettel обяви, че от днес стартира собствена интерактивна телевизия Yеttel TV. Платформата от ново поколение ще може да се ползва навсякъде и по всяко време, а съдържанието ще се избира от потребителя.

Yettel TV ще може да се гледа чрез специално устройство за телевизор, мобилен телефон, таблет, както и през уеб базирана версия. От компанията обявиха, че преговарят с нови доставчици на софтуер и хардуер и скоро платформата им ще може да се гледа и на други устройства и ще се обогатява със съдържание.

Новата интерактивна телевизия ще може да се ползва през 5G мрежата на мобилния оператор и ще е достъпна за всички клиенти на услугата “Интернет за дома”. Тя включва 200 канала с високо качество, чието съдържание потребителите могат да паузират, връщат до 7 дни назад, както и да записват за бъдещо гледане.

От Yettel посочиха тарифата за гледане, която през първите 6 месеца ще бъде 1 лв., а след това – 37.99 лева. От компанията уточниха, че предлагат възможността първите 1000 потребители на Yettel TV да гледат цялото съдържание безплатно в рамките на 100 дни.

Доближавайки се до стрийминг платформите, които променят начина, по който гледаме телевизия, Yettel TV предлага богата видеотека, музика и набор от телевизионни програми, включително детски и спортни, предаващи мачове и състезания на живо. Платформата предоставя възможност и за сваляне на приложения като Spotify, HBO, Youtube, игри и др.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *