post

Xiaomi Roborock S5 Max е отлична прахосмукачка от ново поколение, която ще ви зарадва с множество полезни функции. Изключително лесна за употреба, компактна и функционална, тя предлага както мокро, така и сухо почистване. Същевременно обемът на контейнерите е увеличен спрямо предходните модели, което гарантира ефективното почистване на още по-голяма площ от вашето жилище.

Мощна батерия

Xiaomi Roborock S5 Max идва и с по-мощна батерия, чийто капацитет е 5200 mAh. Това означава, че само с едно зареждане устройството може да работи до цели 180 минути и да почисти перфектно помещение до 200 квадратни метра. Пълно зареждане на батерията се постига за около 6 часа, което е абсолютно приемливо, предвид, че едва ли ще ви се наложи да пускате прахосмукачката повече от два пъти на ден.

Същевременно, мощността на засмукване е доста висока – 2000 Pa, което дава възможност на устройството да събира отпадъци от всякакъв тип, включително и космите от домашни любимци.

Умерено ниво на шум

Нивото на шума може да достигне 60 dB, когато прахосмукачката работи на максимална мощност. Разбира се, Xiaomi Roborock S5 Max не може да се нарече безшумна, но пък и зад затворена врата едва ли ще успеете да я чуете.

Защо Xiaomi Roborock S5 Max почиства толкова ефективно?

Тя сканира помещенията, като създава виртуална карта. Всичко това е възможно, благодарение на вградения високо прецизен LDS лазер, който работи при 300 об./мин. По този начин прахосмукачката автоматично изчислява най-ефективния път за почистване при избягване на евентуалните препятствия – например, устройството с лекота преодолява праговете и килимите с височина до 2 см.

Приложението Roborock

За да използвате всички функции на Xiaomi Roborock S5 Max, трябва да инсталирате приложението Roborock на вашия смартфон. След като синхронизирате прахосмукачката-робот със смартфона си, можете да зададете график на почистване, да промените режима от мокро почистване на сухо и обратно, да видите карта на стаята и да коригирате някои параметри, ако желаете.

Чрез Roborock регулирате и потока на водата по време на мокро почистване. Така сами решавате в коя част от стаята да използвате повече вода или да изберете зоните, в които не трябва да се използва изобщо такава.

Почистването се случва, дори и да не сте си у дома

Мечтаете ли да се прибирате винаги в почистен дом? Сега можете да сбъднете мечтата си – с приложението Roborock можете да започнете почистването дистанционно, дори да зададете график, при който различни помещения да се почистват в различни дни или пък да изберете стая или място, където прахосмукачката изобщо не трябва да ходи.

Ако вече сте убедени, че искате да имате този безценен помощник у дома, ще ви зарадваме с добри новини – Mobisetor предлага Xiaomi Roborock S5 Max на промоционална цена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *