post

Очаква се Xiaomi Buds 4 да дебютират на световните пазари по време на MWC 2023. Сега SnoopyTech публикува повече информация за цената и цветовите опции на слушалките.

Източникът предполага, че Buds 4 ще струват 59 евро и ще са налични в три цветови опции – бяло, черно и зелено. Слушалките осигуряват изключително качество на звука, благодарение на своя усъвършенстван двоен-графен магнитен драйвер. Те могат да се похвалят с набор от впечатляващи функции, като интелигентно активно шумопотискане, 360-градусов пространствен звук и режим на прозрачност.

Xiaomi Buds 4 са сертифицирани за Hi-Res аудио и са оборудвани с LHDC 5.0 за качество на звука ниво CD. С три вградени микрофона и технология за намаляване на шума, слушалките предлагат кристално чисто качество на разговора, дори и в шумна среда. Освен това те са проектирани да намаляват шума на вятъра.

Слушалките предлагат впечатляващите 6 часа време за възпроизвеждане, а с помощта на кутийката – още 30 часа. Те могат да бъдат свързани едновременно към две устройства, предлагайки по-голямо удобство и гъвкавост и се сертифицирани по IP54 за устойчивост на прах и вода.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *