post

Xiaomi представи на световния пазар слушалките Redmi Buds 4 Active, които идват с няколко подобрения в сравнение с предходния модел.

Buds 4 Active са оборудвани с 12 мм драйвери, но не разполагат с опция за активно шумопотискане. Слушалките предлагат и рейтинг IPX4 за прахо- и водоустойчивост.

Дизайнът им е различен от този на предходния модел. Слушалките са по-големи, а калъфчето – по-заоблено. Те предлагат до 28 часа работа, заедно с котуйката, а самите слушалки могат да осигурят до 5 часа възпроизвеждане с едно зареждане.

Redmi Buds 3 Active могат да се зареждат бързо, като за 10 минути зареждане осигуряват до 2 часа време за слушане. Те поддържат Bluetooth 5.3 и Google Fast Pair и имат няколко сензорни контроли, включително двойно докосване, натискане и задържане за възпроизвеждане на музика и активиране на режим с ниска латентност.

Redmi Buds 4 Active тежат 42 грама заедно с кутийката за зареждане, а тя има батерия с капацитет 440 mAh. Поддържат само SBC кодек и се предлагат в черен цвят на сайта на Xiaomi. Информацията за цена и доставки, все още не е предоставена от компанията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *