post

Xiaomi представи гама от AIoT продукти, които да подобрят интелигентното изживяване във всеки аспект от живота на потребителите. В портфолиото на компанията вече се включват: Mi Router AX9000, Mi 2K Gaming Monitor 27 ’’, Mi Electric Scooter 3, Redmi Buds 3 Pro и Mi Smart Air Fryer 3.5L.

Сами по себе си тези продукти са иновативни и предлагат по-интелигентни начини да насърчат потребителите да бъдат активни на открито или да подобрят начина си на живот на закрито, независимо дали са на път, работят на бюрото си или приготвят нещо бързо за хапване в кухнята. Чрез тези иновативни технологии Xiaomi предоставя по-удобен, ефективен и по-здравословен начин на живот на всеки човек. Така компанията запазва своята философия да предоставя иновации и интелигентен начин на живот за всички.

Заредете интелигентния си живот с невероятна свързаност – Mi Router AX9000 Проектиран, за да отговори на нуждите на бъдещия хиперсвързан дом, както и да служи като център за дигитално забавление на потребителите, новият Mi Router AX9000 е първият трилентов WI-FI 6 рутерi на Xiaomi, оборудван с 6-ядрен Qualcomm® процесор. С една честотна лента от 4GHZ и две от 5GHZ, този флагшип продукт е в състояние да осигури невъзпрепятствано изживяване при игри, дори когато захранва множество свързани интелигентни устройства едновременно.

Достигайки скорости до 8 354 Mbpsii, Mi Router AX9000 отговаря на всички изисквания за рутер от висок клас, които един съвременен геймър или собственик на интелигентен дом има. Той позволява теглене или игри с висока честотна лента, като същевременно се справя безпроблемно с едновременния стрийминг при 4K резолюция. Вградената в Mi Router AX9000 специална AIoT антена позволява на потребителите да се свързват и да управляват своята мрежа от интелигентни устройства изключително лесно – само с няколко докосвания.

Mi 2K Gaming Monitor 27 ”
Xiaomi не спира дотук и предоставя на геймърите още повече продукти, които те ще обикнат. На своя 2560 x 1440 QHD екран, чисто новият Mi 2K Gaming Monitor 27″ на

Xiaomi представя всеки детайл кристално ясно, а копринено гладката 165Hz честота на опресняване със сигурност ще ви потопи в играта и дори ще ви направи част от нея. Mi 2K Gaming Monitor 27 ” поддържа VESA Display ™ 400 и 95% от цветовата гама DCI-P3. По този начин цветовете са ярки и живи, а дисплеят дава възможност за възпроизвеждане на зашеметяваща графика и дори професионално визуално съдържание.

Представяме ви по-интелигентен и по-здравословен начин на готвене – Mi Smart Air Fryer 3.5L
Интелигентният начин на живот започва в кухнята, а Mi Smart Air Fryer 3.5L идва на помощ на онези от нас, които имат натоварено ежедневие, но не искат да правят компромис с ангажимента си към по-здравословен начин на живот и готвят у дома просто и здравословно – всичко това без добавяне на мазнина.

Съвместим с приложението Mi Home, фритюрникът може лесно да се управлява дистанционно и да бъде настроен на температура между 40 °C и 200 °C за перфектно приготвено ястие. Приложението предлага и повече от 100 различни идеи за рецепти с Mi Smart Air Fryer 3.5L за вдъхновение при приготвяне на бързи и лесни ястия всеки денiii.

С Mi Smart Air Fryer 3.5L потребителите могат дори да планират приготвено ястие до 24 часа предварително. Това отваря вратите за безкрайни възможности за готвене, от ферментация на кисело мляко до дехидратация на храна за домашни любимци. А ако ръцете ви са заети, чрез гласовите команди през Google Assistant и Amazon Alexa, може да стартирате, поставяте на пауза или да проверявате оставащото време за готвенеiv. Освен това ясният OLED дисплей ви позволява да проверите настроените час и температура само с един поглед.

Останете верни на стила си дори когато сте в движение – Mi Electric Scooter 3 Решенията на Xiaomi подобряват както живота, който водим на закрито, така и този извън стените на домовете ни. Всъщност Xiaomi е водеща компания в градското придвижване с повече от 4 000 000 доставени Xiaomi Mi Electric Scooters в световен мащабv.

Новият Mi Electric Scooter 3 е още един стилен градски спътник с допълнително подобрено потребителско изживяване и функции за безопасност. Той се предлага в два цвята, от които можете да избирате – Onyx Black и Gravity Grey. Освен това той има изключително практично олекотено тяло, както и подобрен сгъваем дизайн в само 3 стъпки. Това го прави удобен за пренасяне или просто сгъване и прибиране в багажника на автомобил, в автобус или във влак.

Със скорост до 25 км/ч и двигател с максимална мощност от 600W, Mi Electric Scooter 3 лесно изкачва или слиза склонове и преодолява неравности по време на пътуванията ви из града. Скутерът идва и с нови функции за безопасност

включително E-ABS регенеративна антиблокираща спирачна система и нова задна двойна дискова спирачка.

Redmi Buds 3 Pro
Заедно с новия Mi Electric Scooter 3, слушалките Redmi Buds 3 Pro също са перфектен спътник, който да ви забавлява или да ви държи в течение по пътя. Продуктът предлага завладяващо звуково изживяване с хибриден ANC и различни режими за пропускане на звукаvi. Слушалките поддържат Bluetooth 5.2 за стабилна свързаност с две устройства, което означава, че потребителите могат лесно да превключат от гледане на видео на лаптопа си към приемане на обаждане от своя смартфон, без да се налага да отново да сдвояват устройствата.

Когато потребителите са в движение, Redmi Buds 3 Pro предлагат до 6 часа използване само от слушалките или до 28 часа общо време за възпроизвеждане при зареждане от калъфа. Освен това потребителите имат възможност да се насладят на до 3 часа музика само за 10 минути зарежданеvii. Redmi Buds 3 Pro поддържат и безжично зареждане, което позволява на потребителите да премахнат кабелите от своето ежедневие.

Цени и наличности
• Mi Router AX9000 започва на препоръчителна цена на дребно от 299 €
• Mi 2K Gaming Monitor 27″ ще се предлага на препоръчителна цена на дребно от 449 €
• Redmi Buds 3 Pro започват на препоръчителна цена на дребно от 69,9 €
• Mi Electric Scooter 3 ще се предлага в търговската мрежа на препоръчителната цена на дребно започваща от 449 €
• Mi Smart Air Fryer 3.5L започва на препоръчителната цена на дребно от 99 €

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *