post

Повечето съвременни приложения за съобщения улесняват виждането на информация за това, кога приятелите ви са били на линия последно. Това е полезно, ако очаквате бърз отговор.WhatsApp обаче е на път да ви позволи да скриете статуса Last Seen от всеки, на когото не вярвате.

Това ще се случи с нови настройки за поверителност в профила ви, с които ще можете да управлявате кой може да вижда информацията за вас, включително и последния път, когато сте били онлайн. Промяната е забелязана от WABetaInfo и освен това ще включва снимката на профила и биографията, която може да бъде видяна от всички, от вашите контакти или от никой.

Не е налична опция за персонализиране, която да поддържа контрола, в сравнение с други приложения за съобщения. Тези ограничения скоро ще бъдат премахнати, тъй като понастоящем WhatsApp тества възможността да се изключват определени контакти от списъка, които да не могат да виждат състоянието ви.

Деактивирането на Last Seen ще остане двупосочно, ако го скриете от група хора в списъка с контакти, като така и вие няма да можете да виждате тяхното състояние. Функцията е забелязана в приложението за iOS, но би трябвало да се появи за всички смартфони, когато е готова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *