post

WhatsApp непрекъснато работи за добавянето на нови функции към услугата си. Сега бета версия на приложението за Android вече има опция за скриване на състоянието “last seen” от конкретни потребители.

Всъщност функцията е в активна разработка от няколко месеца и най-сетне е достъпна за част от участниците в бета тестовете. Това означава, че можем да се надяваме скоро да достигне до всички потребители на WhatsApp, които тестват бета версиите, а в крайна сметка и до официалната версия на приложението.

Разбира се това може да отнеме до няколко месеца, ако съдим по някои от предишните нови функции на WhatsApp. Компанията е сред най-предпазливите, що се отнася до добавянето на нещо ново в стабилната версия на приложението си.

Така или иначе, в един бъдещ момент всеки от потребителите ще може да настрои статуса си “последно видяно” да се вижда от всички, от контактите, от контактите с изключение на черния списък или от никой. Съответно, ако деактивирате достъпа на отсрещния контакт до състоянието, няма да можете да виждате и неговия статус “последно видяно”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *