post

Vivo X Fold 2 ще бъде официално пуснат през април, но компанията го представена форума Boao 2023 в Китай. Vivo пусна плакат чрез своя Weibo акаунт, който показва изпълнителния вицепрезидент Ху Башан и генералния секретар на форума Ли Баодонг, държащи устройството в ръце.

Както може да се види на снимката, Vivo X Fold 2 няма правоъгълен модул на камерата, за разлика от своите предшественици. Кръглата плочка съдържа три сензора и пръстеновидна LED светкавица, а отдолу е логото на ZEISS.

Външният дисплей изглежда има извит ръб, а слуховете до сега твърдят, че и той и вътрешния екран ще разполагат с вграден ултразвуков сензор за пръстови отпечатъци. Освен това се споменава 2К резолюция и 120 Hz честота на опресняване.

Vivo X Fold 2 ще е първият сгъваем смартфон с чипсет Snapdragon 8 Gen 2, а наскоро се появи в AnTuTu с 12 GB LPDDR5x RAM и 512 GB UFS 4.0 памет. Задната му камера ще е с 50 МР основен сензор Sony IMX866 с OIS, 12 МР ултраширок IMX663 и 12 МР телефото IMX633. Батерията ще е 4800 mAh с поддръжка на 120 W бърза зареждане и 50 W безжично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *