post

В обявения от Huawei месец на здравето, потребителите могат да се сдобият със страхотни смарт устройства на достъпни цени от Vivacom, за да следят своите спортни активности. Сред тях са смарт часовниците HUAWEI GT4 46MM GREEN, HUAWEI GT4 41MM WHITEHUAWEI GT4 41MM SILVER, който е в комплект с безжични слушалки FreeBuds SE2, както и безжичните слушалки HUAWEI FREEBUDS PRO 3. Всички устройства са съвместими с IOS и Android за по-лесно използване и поддържат функцията за обаждания чрез Bluetooth. 

HUAWEI GT4 46MM GREEN е едновременно спортен и стилен мъжки часовник, който е подходящ аксесоар за всяка една тренировка. Със системата HUAWEI TruSeen™ 5.5+, сънят, сърдечната честота и стресът се проследяват прецизно, а потребителят остава информиран през цялото време. Освен това, батерията на смарт часовника издържа до 14 дни с едно зареждане. 

HUAWEI GT4 41MM WHITE е модерно решение за всяка жена с кожената си каишка. С избор от над 2500 циферблата, а също и с опцията за персонализиран такъв, тя се чувства уникална, докато спортува или върши ежедневните си задачи. Смарт часовникът има над 100 различни тренировъчни режима, които отговарят на нуждите на всяка дама. HUAWEI GT4 41MM WHITE е с 1,32-инчов дисплей и живот на батерията до 7 дни с едно зареждане. 

HUAWEI GT4 41MM SILVER идва в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds SE2 от Vivacom. Смарт часовникът е с нов, олекотен дизайн и рамка, която блести. Също така, в него, както и в цялата серия Huawei GT4, е вградено новото приложение Stay Fit, което дава информация на дамите за техния калориен прием.

HUAWEI FREEBUDS PRO 3 са подходящи за всички потребители с техния стилен дизайн, който осигурява комфорт. Слушалките са с усъвършенствано шумопотискане и качество на звука, а обажданията по телефона са по-кристални от всякога. Освен това, те идват и с четири размера накрайници за ухо.

За повече информация посетете сайта на vivacom.bg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *