post

 

 

От днес до 8-ми март Samsung Galaxy Fold се предлага с до 500 лв. отстъпка в онлайн магазина на телекома на www.vivacom.bg. Сензационният сгъваем смартфон може да бъде закупен както с план така и на свободна продажба и идва в комплект с безжични слушалки Galaxy Buds и оригинален Slim калъф .

 

Galaxy Fold има сгъваем дизайн, удобен и компактен за използване в ежедневието.  Моделът има издръжлив Инфинити Flex дисплей от полиамид със специална Stress Relaxation Adhesive технология и тънка скрита панта, която минимизира размера на рамката. Полиамидът придава висока гъвкавост и пропускливост, а технологията Stress Relaxation Adhesive позволява на дисплея да запази гъвкавостта си след продължителното сгъване и разгъване във времето.

Samsung Galaxy Fold разполага с практичен 4.6-инчов Super AMOLED дисплей в сгънато състояние и обширен 7.3-инчов Dynamic AMOLED дисплей за максимално и неповторимо зрително изживяване в разгънато състояние. AMOLED технологията на екрана гарантира динамично разпределение на нюансите и по-контрастни цветове на картината.

 

Смартфонът е пръв приятел на работещия динамичен човек, защото позволява безпроблемна смяна между дисплеите без да се прекъсват приложенията. Сгъваемото устройство може да се използва лесно в многозадачен режим, чрез възможността за смяна между 3 прозореца, като тяхната големина и позиция се управляват чрез дърпане и плъзгане.

 

Samsung Galaxy Fold е подходящ за всички запалени по фотографията, благодарение на 6-те си камери. Основната камера е тройна – 16 MP ултраширокоъгълен обектив, 12 МР широкоъгълен обектив и 12 МР телефото обектив. Предната камера е двойна – 10 МР селфи и 8 МР фокус на живо, и комбинирана с обширния дисплей при разгънато устройство предоставя нов вид усещане при видео разговори и предаване на живо.

Моделът има и 10 МР камера на гърба за лесни и бързи селфита.

 

 

 

Производителността на Samsung Galaxy Fold се гарантира от високоскоростния 7 nm 64-bit Octa-Core процесор, който автоматично оптимизира температурата на устройството на база на изкуствения интелект, в комбинация с 12 GB RAM памет  и 512 GB вътрешна памет за съхранение.

Моделът има двуклетъчна батерия с капацитет 4380 mAh и поддържа както бързо безжично зареждане, така и безжичен PowerShare. Смартфонът има страничен сензор за пръстови отпечатъци и поддържа 2D лицево разпознаване.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *