AMD отправи своите поздравления към Microsoft Corp. за значителните постижения в новата операционна система Windows 7, която софтуерната компания предложи на потребителите и бизнеса в цял свят. Оптимизирана за процесорните технологии на AMD и пусната по едно и също време с VISION Technology от AMD, операционната система Windows 7 на AMD-базирани РС помага на потребителите в цял свят да се наслаждават на върхова мултимедийна производителност при работата с компютър.

Само AMD предлага опит и иновации, които се простират от високопроизводителната графика до многоядрените процесори за проектиране на балансирани РС платформи. Тези възможности, в съчетание с пълноценното сътрудничество с Microsoft при проектирането на Windows 7 ОС, поднесоха на потребителите отлични визуални изживявания – от гледане на видео до транскодиране на мултимедийно съдържание, игри и ежедневна работа.

С VISION Technology от AMD, купувачите на PC могат да се възползват от подобренията в Windows 7, включващи функции като скалиране на DVD видео до HD качество върху монитори с Full HD възможности и touch-screen операции. VISION технологията на AMD помага да се опрости начина на покупка на компютър, и обогатява ползвателите във всичко, което те виждат, споделят и създават.

Второто поколение ултратънки ноутбуци от AMD и новите (от 2009 г.) масови мобилни платформи на производителя са достъпни от днес за потребителите с предварително инсталирана Windows 7, като предлагат VISION технологията за адресиране на нуждите от съвременен изчислителен начин на живот. С фокус върху развлекателните характеристики като HD видео, музика и снимки, Blu-ray възпроизвеждане, 7.1 съраунд звук и HDMI изход с многозадачна производителност, днешните РС потребители могат да намерят всички тези характеристики в ноутбуците с VISION технологията от AMD.

Най-мощната PC графика и видео процесори на пазара – ATI Radeon HD 5800 серия – предлага фантастични изживявания в компютърните игри с поддръжката на ATI Eyefinity технология и DirectX 11 – първият GPU, който може да върши това.

ATI Stream технологията се възползва от подхода на балансираните платформи на AMD, използвайки комбинираната мощ на процесор и графика за драматично ускоряване на производителността в приложения като конвертиране на видео към портативни мултимедийни плейъри с drag-and-drop функционалността на Windows 7.

Обединеният комплект драйвери ATI Catalyst помага за стабилно и високопроизводително графично възпроизвеждане при AMD платформите с Windows 7.

AMD бизнес клас технологията подпомага бизнес потребителите да бъдат по-ефективни със своите настолни PC, поддържащи Windows 7 и AMD Virtualization (AMD-V) технология. С характеристики като Windows XP Mode, бизнесът може да продължи да разчита на своите инвестиции в Windows XP приложения, както и на съществуващите индустриални стандарти.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *