post

Промоцията обхваща някои от най-търсените модели iPhone, както и популярни устройства на Xiaomi

 

Качественото мобилно изживяване без ограничения не е задължително да струва скъпо. Това показват есенните предложения на A1, които дават възможност потребителите да използват Unlimited план с неограничени минути, мегабайти и максимална скорост на разумна цена и да добавят към него някои от най-популярните мултимедийни смартфони на пазара.

За любителите на Apple до края на октомври A1 предлага възможността да вземат някой от подбраните модели iPhone с до 400 лв. отстъпка. Сред тях са iPhone 13, iPhone SE2022 64GB, iPhone 12 и iPhone 11 64GB. В своите класове това са устройства, които предлагат водеща производителност, качество на камерите и софтуерна поддръжка с най-актуалната версия на iOS, като освен това идват в комплект с оригинален адаптер. С Unlimited те стават още по-изгодни.

Промоцията обхваща и неограничените планове на A1. Така, например, Unlimited 39,99 през първите три месеца на договора е с 50% отстъпка и таксата му е 20 лева на месец, а до края на 2022 г. всички потребители с 5G смартфони ще могат да използват 5G ULTRA мрежата без ограничение и на максималната скорост – минутите и мегабайтите остават безкрайни.

Отново до края на месеца A1 предлага два популярни смартфона на Xiaomi на специална цена. Xiaomi 12 Lite 5G впечатлява с дизайн, флагмански AMOLED дисплей, 108-мегапикселова камера, висока производителност и 67-ватово бързо зареждане. С план Unlimited Ultra той струва 23,99 лв. на месец (при стандартна цена от 29,99 лв, на месец) и то в комплект с качествените безжични слушалки Redmi Buds 3 Lite.

Xiaomi Redmi 10 5G е силно предложение в по-достъпния клас. Тези, които го изберат, ще могат да се насладят на качествени снимки от 50-мегапикселовата камера на големия IPS дисплей. Процесорът MediaTek Dimensity 700 гарантира справянето с всекидневните задачи, а любителите на музиката и видеото ще могат да се възползват от включените в комплекта слушалки ttec SoundBeat+. Цената на Xiaomi Redmi Note 10 5G в рамките на промоцията e 7,50 лв. на месец с Unlimited Ultra при стандартна цена от 9,99 лв. на месец със същия план.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *