post

TP-Link пуска на българския пазар нови продукти с марката „Tapo” – най-достъпната гама интелигентни устройства за умни домове. Tapo е отговорът на TP-Link относно нарастващото търсене на опростени и рентабилни интелигентни решения за дома. Първите продукти, които компанията представя на българския пазар под новата марка са Wi-Fi Pan / Tilt камерата за наблюдение на дома Tapo C200 и Wi-Fi Mini Smart контакта Tapo P100.

TP-Link горещо препоръчва двете джаджи за тези, които търсят уникални подаръци или искат да изненадат приятно своите близки за Коледа.

Tapo C200 – Wi-Fi Pan/Tilt камера за наблюдение на дома – идеалнa за защита на дома

Независимо дали искате да направите специален подарък на свой близък или търсите решения за защита на дома си докато пътувате по празниците, TP-Link има подходящо решение за вас. Pan-Tilt камерата за наблюдение Tapo C200 с режим за нощно виждане е лесна за ползване и осигурява постоянно наблюдение, което я прави перфектна за всеки дом. Tapo C200 може да бъде много полезна по време на зимните празници, когато повечето хора пътуват и остават жилищата си празни. Камерата разполага с функция за откриване на движение и изпраща известия до смартфона на собственика веднага щом засече движение в дома, като в допълнение задейства светлинни и звукови сигнали, за да прогони нежеланите посетители.

Функцията „Night Vision” за повишена защита през нощта

Най-често обирите и посегателствата над имущества се случват през нощта. За повече сигурност камерата Tapo C200 разполага с функция за нощно виждане с 850nm инфрачервен и автоматичен филтър за оптимизиране на цветовете при условия на ниска осветеност. Тази функция осигурява ясна видимост до 9 метра през нощта, така че обитателите могат да се чувстват защитени през цялото време.

Локално хранилище за подобрена поверителност за повече сигурност на данните

Pan-Tilt камерата Tapo C200 е разполага с режим за поверителност, който гарантира безопасността на личния живот, като дава възможност за закриване на обектива при желание. Микро SD картата (с капацитет до 128 GB, (не е включена в цената)) допринася за подобряване на безопасността, като предотвратява инциденти в онлайн сигурността.

Tapo C200 позволява постоянна връзка с дома. Потребителите могат да се уверят по всяко време, че децата и домашните им любимци са добре и поради превъзходното качество на изображението при Full HD 1080p резолюция ще могат да наблюдават всеки детайл около тяхната имуществена собственост.

Широкият ъгъл на видимост позволява 360 градусов хоризонтален и 114 градусов вертикален изглед и гарантира, че нито един важен елемент няма да остане извън обхвата на камерата.

В допълнение, благодарение на двупосочния аудио режим, можете да разговаряте с вашите близки в реално време.

Лесна и интуитивна конфигурация чрез приложението Tapo Camera

Камерата Tapo C200 се настройва лесно за броени минути и се превръща в действащо приспособление за домашна сигурност. Приложението Tapo Camera предлага възможност за лесна и интуитивна конфигурация и всички важни кадри са само на едно докосване разстояние. Потребителите могат да избират конкретно помещение от своето жилище, за да намерят изображенията, които искат да прегледат, могат да изберат програма за периодична проверка на кадрите, която автоматично ще бъде записана, в зависимост от графика на собственика, независимо дали е засечено движение в дома или не и дава възможност за избиране на конкретна точка за подобрена точност на видеото.

Wi-Fi Pan/Tilt камерата за наблюдение с режим за нощно виждане TP-Link Tapo C200 се предлага на препоръчителната цена от 80.90 лева с ДДС.

Описание и технически характеристики за TP-Link Tapo C200 : https://www.tp-link.com/bg/home-networking/cloud-camera/tapo-c200/

Unboxing и конфигуриране на TP-Link Tapo C200: https://www.youtube.com/watch?v=lIr7Tq9R1mU

Tapo P100 – Wi-Fi Mini Smart контакт – идеален избор за контрол на малки електроуреди и перфектен подарък за тези, които инвестират в своя интелигентен дом

Дистанционно управление, софтуер за автоматично управление на умни домашни устройства и компактен и елегантен дизайн. Това са само част от характеристиките на Wi-Fi контакта Tapo P100 Mini Smart – достъпно и надеждно решение за контрол на всички свързани устройства.

Tapo P100 дава възможност на потребителите да управляват уредите в своя интелигентен дом с едно натискане на бутона, благодарение на функциите, които могат лесно да се управляват чрез приложението Tapo.

Контрол от разстояние и персонализирана програма за свързани устройства

Дистанционното управление е проектирано както за комфорт, така и за ефективност и безопасност, като същевременно позволява и опцията за гласово управление. Дава възможност за включване или изключване на свързаните устройства, независимо къде се намира потребителят. Наличните функции в приложението позволяват създаването на списък на седмичните програми за свързаните интелигентни джаджи, така че всички устройства автоматично да коригират своето функциониране според зададената програма. Устройството е с малък размер и компактен дизайн, за да не възпрепятства използването на останалите гнезда на контакта.

Сигурността в дома остава на първо място

Интелигентният WI-Fi Mini контакт Tapo P100 е устройство, което помага да се поддържа сигурността на дома, благодарение на функцията „далеч от дома“, при която свързаните устройства се включват и изключват периодично, за да симулират присъствие в жилището, дори когато собствениците са на дълга почивка.

Устройството е изградено от огнеопорни материали под строгия качествен контрол на специалистите от TP-Link и е проектирано да гарантира безопасността на дома, като предотвратява токови удари. Лесен за инсталиране и употреба, контактът не се нуждае от интелигентен хъб или допълнително оборудване и се управлява лесно и бързо чрез безплатно приложението Tapo.

Интелигентният контакт Tapo P100 е съвместим с всеки Wi-Fi (2.4GHz) рутер.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *