post

TP-Link, глобален доставчик на мрежово оборудване за индивидуални потребители и бизнес клиенти е класиран на втора позиция за продадени  Ethernet комутатори за  2016 г. (по брой портове) според доклада Worldwide Quarterly Ethernet Switch Tracker 2016 Q4 на изследователската компания IDC. Пълните данни са налични в Worldwide Quarterly Ethernet Switch Tracker 2016Q4, публикуван от IDC на Mar 1, 2017.

През 2009 г TP-Link регистрира 6,6 млн продадени портове и пазарен дял от 2,01%. Броят на продадените Ethernet портове през 2016 е 68 милиона и достига пазарен дял от 11,50%, което представлява експоненциално нарастване на пазарния дял на 472% само за седем години. Компанията постига забележителни резултати в няколко категории, като броят продадени неуправляеми (64,8 милиона порта) комутатори достига паразен дял от 26,2%. за  2016 г.

Бързото навлизане на TP-Link на пазара на мрежовите Ethernet комутатори е безпрецедентно в бранша, но не е изненадващо. За това допринасят надеждните услуги в помощ на клиента, като безплатен анализ на мрежата и консултантските услуги, както и партньорската мрежа на компанията, която обхваща много индустрии и чрез нея все повече клиенти се интересуват от жичните и безжични решения за интернет свързаност и интелигентни Ethernet управляеми и неуправляеми комутатори. Фокусът на компанията върху услугите в помощ на клиента допринася за световния и успех  и привличането на многобройни и разнообразни партньорства.

„Щастливи сме от постоянното израстване на TP-Link в тази индустрия “, каза Анди Чен, директор на International Business TP-Link. “Една от причините за това израстване е, че хората избират да използват интелигентни и надеждни мрежи, което ни насърчава да предлагаме иновативни продукти и решения в зависимост от специфичните нужди на клиента, като същевременно се стараем те да са достъпни за всички.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *