post

Производителите на мобилна електроника постепенно започват да използват в своите смартфони екран с формат 18:9. Компанията TP-Link с помощта на своята марка Neffos също смята да отбележи присъствието си в сегмента на модните мобилни устройства и ще снабди своя предстоящ смартфон с “две към едно” екран.

Под марката Neffos на пазара вече излязоха няколко устройства, но поначало те бяха ориентирани към средния ценови диапазон или към ниския клас. Поредният Neffos смартфон обаче ще е топ-модел и ще може да конкурира флагманите на LG, OnePlus и Xiaomi.

Появилото се в интернет изображение на смартфон с лого Neffos намеква на скорошна премиера на устройство с много тънки рамки около дисплея. Това потвърждава слуховете за двойна камера на задния панел на устройството, снабдена с 16 и 20 Мп сензори и обектив с 2х оптично увеличение. За защита на личните данни се използва скенер за пръстови отпечатъци. В новия флагман ще се използва процесор Qualcomm Snapdragon 835, 6 GB оперативна памет и постоянна памет с обем от 64 до 256 GB в зависимост от модификацията.

Към момента друга информация за новия смартфон Neffos няма. Известно е само, че той ще бъде представен официално към края на тази година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *