post

Toshiba представя Satellite Radius 12 – хибриден лаптоп, предлагащ безкомпромисна комбинация от гъвкавост, мобилност, производителност, Ultra HD 4K дисплей и най-новите екстри от Windows 10, а петте различни режима на употреба предлагат възможност за работа във всяка ситуация.

Топ визия и поглъщащ саунд

Бидейки първият в света 31,75-сантиметров (12.5”) хибриден лаптоп с Ultra HD 4K екран, Satellite Radius 12 предлага изключително качество на картината в толкова мобилно и гъвкаво устройство. Дисплеят е цветово калибриран и сертифициран от Technicolor заедно със софтуер Chroma Tune за Toshiba. Satellite Radius 12 се предлага и с вариант с Full HD дисплей, като и двата модела се отличават с висока яркост на екрана от 350 нита и IPS технология за широк зрителен ъгъл.  С оглед на динамичната природа на хибрида и неговите гъвкавост и мобилност, двата дисплея са допълнително защитени и подсилени с Corning Gorilla Glass NBT за най-високо ниво на устойчивост от надраскване и увреждане.

Върхова производителност

Захранван от новото шесто поколение процесори Intel до Core i7, комбиниран с високоскоростен твърдотелен SSD диск с пространство до 512GB и 8GB RAM, Satellite Radius 12 осигурява производителност, която дава ново измерение на работата и забавлението.

Опциите за свързване включват най-новите технологии като един високоскоростен USB 3.1 Type-C Gen 2 порт, поддържащ скорост на пренос на данни до  10Gbps. Възможностите на Satellite Radius 12 се допълват и от новия АС стандарт за безжична комуникация – Intel® Dual Band Wireless-AC за ултрабърза връзка.

Най-доброто от Windows 10

С Windows 10 Satellite Radius 12 извлича най-доброто от новите функционалности на Windows и е първият модел на Toshiba в Европа, който включва подобни характеристики. Continuum осигурява плавен преход на съдържанието и приложенията при превключване между отделните режими, а наличният Windows Hello за биометрична идентификация позволява разпознаване на лица. Наличният бутон за бърз достъп до Cortana стартира виртуалния асистент и осигурява достъп до ключовите функции само с едно натискане.

Satellite Radius 12  предлага до 8 часа живот на батерията и идва с елегантно гладко алуминиево покритие, клавиатура с подсветка и прецизен тъчпад, поддържащ нови Windows 10 жестове. 360-градусовата панта позволява пет режима на работа – лаптоп, таблет, тейбълтоп, презентация и публика, позволявайки на потребителите да имат пълна мобилност за всяка ситуация.

Toshiba Satellite Radius 12 ще е наличен в Европа през четвъртото тримесечие на 2015 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *