post

Technics пуска на пазара два нови модела безжични слушалки за поставяне в ушите с шумопотискане – флагманът EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2, създадени специално за хора, които търсят превъзходно качество на звука и комфорт през целия си натоварен ден.

Слушалките се превърнаха в неизменна част от нашия живот. Използваме безжични слушалки по различно време на деня и за различни неща – за добро шумопотискане по време на пътуване, като надеждни микрофони за срещи и за осигуряване на ефективен звук, устойчив на изпотяване, когато тренирате. Когато Technics започна да проектира следващото си поколение напълно безжични слушалки, беше поставен акцент върху създаването на слушалки, които да работят добре за всички стилове на живот, да са удобни за носене през целия ден и да не се налага да превключвате между различни слушалки или да жертвате качеството на звука, комфорта или функциите.

Новите модели EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 ви позволяват свободно да се наслаждавате на безупречно качество на звука и да изразявате личния си стил. При проектирането на новите слушалки Technics използва опита си на легендарна аудио марка, за да направи качеството на звука чисто, като се фокусира върху всеки аспект на звука – високоговорител, акустична структура, механична структура и цифрова обработка на сигнала – за да можете да чуете всеки детайл.

Интелигентните функции на новите модели предлагат ясни разговори чрез усъвършенстваната технология JustMyVoice, водещото в индустрията шумопотискане, дълъг живот на батерията, Multipoint връзка с до три устройства и безжично зареждане.

Ясно изразен превъзходен звук. Вече безжично.

Възползвайки се от философията на Hi-Fi звуковото инженерство и техническия опит, натрупан през 55-годишната история, напълно безжичните слушалките на Technics са изборът за всеки, който изисква високо качество при всяко звуково изживяване.

Флагманът EAH-AZ80 се отличава с нова 10-милиметрова free-edge алуминиева мембрана, която осигурява най-високото качество на звука в напълно безжичните слушалки на Technics, разширявайки високо- и нискочестотния диапазон и намалявайки нежелания резонанс и изкривяванията. Уникалният дизайн на акустичната кутия в EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 съдържа акустична контролна камера за оптимизиране на въздушния поток за естествено звучене на вокалите и други средни честоти: мощен бас и хармонизатор за изглаждане на високите честоти, за да се създаде динамичен обхват на звука с по-малко изкривявания. Резултатът е богат, поглъщащ и експанзивен звук с плавни и детайлни акценти, който ви позволява да чуете всеки детайл.

В допълнение, EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 поддържат качество на звука с висока разделителна способност с Bluetooth и LDAC технология, като осигуряват широк динамичен диапазон на звука с бърза реакция и висока разделителна способност.

Водещо в индустрията ниво на поглъщащо шумопотискане

За ситуациите, в които искате да се потопите в музиката или да участвате в срещи, моделите EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 разполагат с патентованата технология на Technics за двойно хибридно шумопотискане, за да постигнат водещи в индустрията резултати. Комбинацията от цифров софтуерен филтър и захранващ микрофон потиска шума от външната страна на слушалките, докато микрофонът с обратна връзка, съчетан с аналогов хардуерен филтър, потиска шума от вътрешната страна на слушалките. Тази комбинация дава възможност за регулиране на нивата на шумопотискане в съответствие със заобикалящата среда, независимо дали сте у дома или в движение, а обработката без закъснение означава, че няма да пропуснете нито един звук.

Степента на шумопотискане може да варира значително при различните хора поради разликите във формата на ушите и други фактори. Поради тази причина изпробвайте различните размери на включените в комплекта накрайници, за да откриете идеалната за вас форма, и след това използвайте приложението Technics Audio Connect, за да настроите ефекта за вас.

Интуитивни интелигентни функции

Multipoint връзка сега с до 3 устройства едновременно

Връзката е от ключово значение за тези, които набират номера, когато са в движение, управляват срещи, обаждания и музика от няколко устройства. EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 вече поддържат Multipoint връзки с до 3 Bluetooth устройства едновременно, което ви позволява да превключвате между източниците безпроблемно.

JustMyVoice технология

Както EAH-AZ80, така и EAH-AZ60M2 са оборудвани с технологията JustMyVoice, която използва уникалната обработка на сигнала на Technics, за да анализира гласовия ви сигнал и да потисне околния шум, така че гласът ви да бъде уловен ясно. Микрофоните за разпознаване на глас улавят гласа ви, когато говорите, а два MEMS микрофона активно изолират гласа ви и намаляват околния шум с технологията за преобразуване на лъча за ясно обаждане, дори в шумна среда или при работа от дома. Общо осемте микрофона – по четири на всяко ухо – играят важна роля в поддържането на по-удобен и естествен разговор по телефона.

Технологията JustMyVoice в новите безжични модели е усъвършенствана, за да предложи подобрена способност за намаляване на околния шум във всякаква среда, като например във ветровит ден или при онлайн среща в шумно кафене. Сигналът за разпознаване на глас и функцията за адаптивно потискане на шума – която автоматично се адаптира към нивото на шума – позволяват гласът ви да се предава по-ясно във ветровита или шумна среда, като се избягва “заглушен” говор.

Работа с един бутон

Моделите EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 могат да работят свободно, когато се използва само лявата или дясната слушалка. В приложението Technics Audio Connect можете свободно да настройвате действията за докосване и задържане, единично, двойно и тройно докосване (например увеличаване/намаляване на силата на звука, прескачане напред/назад, включване/изключване на режима за околна среда или шумопотискане). Можете дори да зададете конкретни действия на едната или другата слушалка. Възможността да настроите слушалките по желания от вас начин значително разширява възможностите за персонализиране, особено когато искате да използвате само една слушалка.

Режими „Околен звук“

EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 са оборудвани и с уникални режими на околния звук, които могат да се настроят на режим “Естествена околна среда” или “Внимание”. Режимът “Естествена околна среда” улавя всички околни шумове, което ви позволява да слушате музика или да говорите по телефона, докато обръщате внимание на заобикалящата ви среда. Режимът „Внимание“ улавя звуци в честотния диапазон на човешкия глас, като гарантира, че можете да чувате човешки гласове наблизо, например съобщения на летището или гласа на член на семейството у дома, и същевременно намалява други нежелани външни шумове. Освен това с помощта на приложението Technics Audio Connect можете да настроите точно колко външен звук искате да чувате в двата режима с помощта на иновативен интерфейс с припълзване.

Дълъг живот на батерията

Дългият живот на батерията означава, че моделите EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 продължават да работят, дори когато работата – или забавлението – се проточи. Те поддържат 7.5 часа възпроизвеждане на музика без шумопотискане (25 часа с поставката); седем часа възпроизвеждане на музика в режим на активно шумопотискане (24 часа с поставката) и четири часа разговори с включено активно шумопотискане и JustMyVoiceTM (13,5 часа с поставката). Оборудвани са със сензор за износване, който спира възпроизвеждането, когато слушалките се извадят от ухото, и автоматично го възобновява, когато се поставят обратно. Този сензор също така предотвратява случайно възпроизвеждане и неочаквано потребление на енергия.

Интелигентни функции: Qi зареждане, персонализиране чрез приложение, водоустойчивост (IPX4)

С новодобавената поддръжка на безжично зареждане Qi за EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2, зареждането започва просто като поставите поставката върху безжично зарядно устройство.

Приложението Technics Audio Connect за смартфони улеснява конфигурирането и управлението на безжичните слушалки EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2, като предлага съвместимост с гласов асистент и персонализиране на настройките за шумопотискане и режим на звука. Новост в приложението са функцията за проверка на батерията, еквалайзерът за супербаси и възможността за превключване между гласови указания и указания със звукови ефекти.

Можете да вземете новите напълно безжични слушалки Technics практически навсякъде. И двата модела EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 се отличават с водоустойчивост съгласно стандарта IPX4 и не се повреждат при пръскане с вода от всяка посока. И двата модела включват и вградена гласовата услуга Alexa.

Дизайн за целодневен комфорт

Постоянни спътници през натоварения ден, дизайнът на EAH-AZ80 и EAH-AZ60M2 е усъвършенстван спрямо предишните поколения, за да останат удобно на мястото си, независимо от дейността ви. Премиум слушалките EAH-AZ80 имат специално оформен корпус, който се изравнява с конуса на ухото ви за по-добра стабилност, без да се оказва натиск, какъвто оказват обикновените слушалки за поставяне в ушите. EAH-AZ60M2 се отличават с дизайн All-Day Comfort Fit с разширена контактна зона, която се усеща по-удобно и сигурно. Силиконовите накрайници на Technics съчетават материали с различна твърдост за отлично прилягане, висококачествен звук и отлична изолация. Можете да избирате от 7 различни размера на накрайниците, вариращи от XXS до XL, за да намерите най-подходящия за най-добрия звук.

Флагманът, премиум моделът EAH-AZ80 се предлага в наситено черно и сребристо, всяко от които със стилна повърхност със сензор за докосване, обработен чрез въртене за по-добро потребителско изживяване. Поставката се отличава с висококачествено алуминиево покритие и с гравирано лого на Technics. Компактен и лек. Лесната за пренасяне заоблена форма се побира удобно в ръката ви.

EAH-AZ60M2 се предлага в черно, сребристо и синьо. Много компактната и преносима поставка се отличава с висококачествено покритие и гравирано лого на Technics за първокласно усещане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *