post

TCL показа по време на MWC 2023 нова версия на своята технология NXTPAPER, наречена просто NXTPAPER 2.0. Тя осигурява 150% повече яркост с до 500 нита, което улеснява използването на устрйствата на открито.

Според компанията, благодарение на филтрирането на хардуерно ниво, технологията надхвърля сертифицираните от TUV нива на намаление на синята светлина и може да помогне на потребителите да защитят здравето на очите си, като същевременно поддържа точността на цветовете и избягва пожълтяването на екрана. Цветовата температура ще се регулира автоматично, въз основа на времето и околната среда.

NXTPAPER 2.0 дебютира в нов таблет NXTPAPER 11, който предлага 11” 2К дислей и функцията AI Visual Boost за по-смели и реалистични цветове. Той работи с Android 13 и има 8-ядрен процесор, 8 МР камери, четири високоговорителя, двоен микрофон и мощна 8000 mAh батерия. Теглото му е 462 грама, а цената азпочва от 249 долара. В Европа NXTPAPER 11 ще се продава от май.

Друг нов таблет с технологията е TCL TAB 11, който има подобни спецификации и също ще бъде наличен през май с цена, започваща от 179 долара и LTE версия за 209 долара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *