post

След като официално стартираха продажбите на игровата конзола Sony PlayStation 4 в САЩ, едно от първите интересни неща, с което се сблъскваме, е интерфейса. Подробностите около спецификациите на модела, както и някои ограничения, налагани от него са ясни от доста време, но заедно с премиерата се появиха и редица интересни видеоклипове, които веднага искаме да споделим с вас.

В двата клипа, които са поместени в галерията под новината, можете да видите трейлъри на първоначално наличните игри, както и някой интересни подробности около функционалността и интерфейса на конзолата.

Колкото до самата PlayStation 4, то тя както знаете е с осъвременен външен вид, като отново е доста тънка (само 5 см), а височината и ширината и са 30х25 см. Конзолата разполага с HDMI порт за връзка с екран, LAN, аудиoжак, а сред спецификациите можем да отличим специален AMD чип с осем ядра Jaguar, графичен процесор Radeon с архитектука GCN, като всичко това позволява възпроизвеждане на игри с 1080р резолюция с 60 кадъра в секунда. PS 4 разполага също така с 500 GB твърд диск, 8GB GDDR5 RAM, 6-скоростно Blu-Ray оптично устройство и Wi-Fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *