post

INZONE Buds се присъединяват към получилата широко признание серия INZONE като първите изцяло безжични гейминг слушалки тип „тапи” в каталога на серията, които предлагат най-дългия в индустрията живот на батерията от 12 часаi и с латентност под 30ms

 

Sony представя INZONE Buds – нови изцяло безжични гейминг слушалки тип „тапи”, в които е събрано най-доброто от известните аудио технологии на Sony. INZONE Buds предлагат на всички PC и конзолни геймъри завладяващи гейминг изживявания, благодарение на персонализиран звук, безпрецедентни 12 часа живот на батерията и ниска латентност.

Любителите на гейминга могат да очакват също новите безжични слушалки с микрофон INZONE H5, които предлагат забележителните 28 часа заряд за непрекъснат геймплей при гарантиран комфорт по време на дългите гейминг сесии.

И двата модела са разработени в сътрудничество с известния отбор по електронни спортове Fnatic, който ще отпразнува своя 20-ти рожден ден през 2024 г., а тази година спечели две последователни международни титли на шампионата VALORANT Champions Tour.

Очаква се и пускането на пазара на елегантна нова версия в черно на популярните безжични шумопотискащи слушалки с микрофон INZONE H9.

INZONE продължава да предоставя нови и по-добри гейминг изживявания за PC и PlayStation с усъвършенствано реалистично аудио.

INZONE Buds

360 Spatial Sound за гейминг

С 360 Spatial Sound на вашите INZONE Buds чувате посоката и преценявате ясно разстоянието, на което се намират вашите опоненти. В следствие на години опит в разработването на слушалки с водещи в индустрията технологии, Sony представя INZONE BUDS – слушалките, които създават звуково поле, персонализирано специално за вас. Като анализира не само формата на външната мида на ухото, но и акустичните характеристики на ушния канал, INZONE Buds възпроизвеждат по-прецизен обемен звук.

Как става това –  чрез функцията Sound Tone Personalisation, слушалките възпроизвеждат тестови звуци и използват микрофони за обратна връзка, които измерват как звукът изпълва ушния канал. След акустичен анализ, звукът се персонализира с помощта на приложението INZONE Hub PC.

А посредством Sound Field Optimisation, можете да създадете персонализиран аудио профил, като снимате ушите си през приложението 360 Spatial Sound Personaliser. След това можете да се наслаждавате на своята игра с несравним прецизен пространствен звук.

Dynamic Driver X
Благодарение на достоверното възпроизвеждане на всеки звук – от мощните експлозии до тихите стъпки, вие се пренасяте изцяло в света на играта. Това става възможно с помощта на специално разработения Dynamic Driver X, който възпроизвежда широк честотен диапазон и е използван и при наскоро пуснатия на пазара модел напълно безжични слушалки WF-1000XM5. За диафрагмата на  Dynamic Driver X са използвани различни материали за купола и ръба, което гарантира минимално изкривяване и ясен звук.

Шумопотискане

Възможностите на INZONE BUDS за активно шумопотискане, блокират фоновия шум, за да може вие да се фокусирате върху играта.

Максимално дълги гейминг сесии

Новият процесор L1 с по-ниско енергийно потребление осигурява до 12 часа живот на батерията за слушалките и до общо 24 часа живот на батерията с калъфа за зареждане. С най-дългия живот на батерията на пазара, INZONE Buds са винаги готови да осигурят по-дълги сесии и да преобразят вашия гейминг.

INZONE Buds се предлагат с USB-C® донгъл, който осигурява латентност под 30ms.

Повече комфорт, повече гейминг

Благодарение на новия дизайн, който намалява контакта с ушите, можете да играете по-дълго и по-комфортно.

INZONE Buds са налични в два различни цвята – черно и бяло, за да можете да изберете този, който най-много подхожда на вашия стил.

Други характеристики

  • Микрофон с базирано на AI шумопотискане: Ефективно улавя гласа ви, дори и в шумни среди.
  • Опериране с едно докосване: Персонализация на функциите, които управлявате с докосване.
  • LE аудио: Насладете се на до 24 часа живот на батерията при свързване към вашия смартфон.
  • Смартфон приложение: Съвместими с приложението Sony | Headphones Connect.  

INZONE H5

С лека конструкция, по-слабо странично налягане и усъвършенствано възпроизвеждане на звука в пространството, H5 са готови и за най-дългите ви гейминг сесии. INZONE H5 предлагат усъвършенстван пространствен звук, за да ви държат фокусирани върху играта, както и изнесен микрофон, с който да чувате ясно. Това ги превръща в идеалната комбинация за победа в играта.

Ключови характеристики на INZONE H5

  • Безжични: 2.4GHz безжична връзка.
  • 360 Spatial Sound for Gaming: Прецизно 3D позициониране на звука.
  • Изключителен комфорт: Леки само 260 г с меко прилягащи наушници и специален дизайн за по-малко натиск и дълги гейминг сесии.
  • Кристално чиста комуникация: Базирано на AI шумопотискане и двупосочен микрофон гарантират ясни разговори по време на игра.
  • Живот на батерията: 28 часа при безжична връзка.
  • Кабелна връзка: Възможност за 3.5 мм жак.

INZONE H9 Black – нов цвят модел

Известните със своето изключително шумопотискане, качество на аудиото и удобство INZONE H9, сега са налични и в черен цвят.

По думите на изпълнителния директор на Fnatic, Сам Матюс: “Нашето партньорство продължава да спомага за постигането на най-високо ниво в електронните спортове, като осигуряваме всичко необходимо и подкрепяме нашите професионални отбори да реализират пълния си потенциал. Един от нашите първи приоритети като партньори е да допринесем с богатия състезателен опит на нашите професионалисти към разработването на тези слушалки.

Мнението на нашите отбори, което споделихме със Sony, беше че INZONE Buds могат да бъдат идеалните слушалки за гейминг. Благодарение на дългия живот на батерията, тяхното удобство и завладяващо аудио, нашите професионалисти могат да надвият конкуренцията на световната арена.

За нас е огромно удоволствие, че нашите фенове от цял свят вече имат възможността да изпитат резултата от нашите съвместни усилия, обединени в тези слушалки и да играят, знаейки, че техните любими професионални играчи ги подкрепят.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *