post

Schneider Electric, глобалният лидер в дигиталната трансформация на енергийното управление и автоматизацията, обяви новата си партньорска програма за електронна търговия, която ще предостави опростен, иновативен и базиран на сътрудничество подход за подпомагане на растежа на нашите партньори в областта на електронната търговия.

Тъй като сферата на електронната търговия продължава да се развива динамично, фирмите трябва да изпреварват своите конкуренти, за да се възползват от възможностите за растеж. За да гарантира, че бизнесите са в добра позиция за успех, Schneider Electric разработи своята Партньорска програма за електронна търговия. Тя предоставя на партньорите най-новите постижения, новини и събития в сектора, за да гарантира, че са в крак с непрекъснато променящия се пазар. Освен това те получават достъп до мениджър за трансформация и активиране на електронната търговия, който може да им помогне да разработят правилните стратегии за постигане на максимални резултати.

Програмата също така предоставя цялостно обучение по теми като компания, продукт, електронна търговия, устойчивост и други, за да помогне на партньорите да изпреварят конкуренцията. И накрая, те ще имат достъп до набор от опции за партньорско възнаграждение в замяна на своя ангажимент. Тези опции могат да включват средства за маркетинг, отстъпки, инициативи за разпродажба и други, за да могат партньорските компании да се възползват по-добре от своите инвестиции в електронната търговия.

„Мисията на нашата партньорска програма е ясна“, посочи Дейвид Тери, вицепрезидент на ИТ каналите за Европа в Schneider Electric. „За първи път предлагаме на нашите партньори в електронната търговия програма, която е уникална и иновативна и която ги отличава от конкурентите. Тя предоставя изчерпателен набор от инструменти и ресурси, за да им помогне да постигнат успех в сферата за електронна търговия. От подкрепа за маркетинга до техническа помощ, програмата предлага широка гама от услуги, за да гарантира, че партньорите получават от нас възможно най-доброто. Освен това тя предлага специални отстъпки и промоции, за да им помогне да увеличат максимално своите печалби. С широк набор от функции и възможност за персонализиране спрямо нуждите на всяка фирма, Програмата за партньори в електронната търговия наистина изпреварва конкуренцията.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *