post

Конфигураторът помага на частни лица да направят правилен избор на оборудване за дома, а на професионалистите дава възможност бързо и лесно да изготвят оферти за крайния клиент

 

Удобен инструмент за създаване на спецификации за електрооборудването на жилищни проекти беше представен от Schneider Electric, глобалния лидер в енергийния мениджмънт и автоматизацията. eDesign представлява конфигуратор, който предоставя възможност за избор на правилното оборудване като електрическо табло, апаратура за него – предпазители, дефектнотокова защита и всички необходими устройства – както и ключове и контакти. Потребителят – частно лице или професионалист, получава цялата информация удобно онагледена, като може да генерира готова оферта и спецификация. Чрез „Помощник за избор“ по тип на зададения имот – от едностаен апартамент, през по-голямо жилище до самостоятелна къща – може да се получат цялостни типови предложения.

Удобство на eDesign е запазването на проектите, които по-късно могат просто да бъдат намерени и отворени за редакция или споделяне, без да се налага повторното им съставяне. При натрупването на множество проекти на разположение има както търсачка, така и бутон „любими“, който професионалистите могат да използват за текущите си най-използвани проекти, така че да ги намират бързо и удобно. Докато част от оборудването се конфигурира за целия имот, ключовете и контактите се избират стая по стая. Така е трудно да неглижирате или забравите нещо, което е необходимо за ежедневното ползване на съответната стая.

С цел популяризиране на eDesign през летните месеци от Schneider Electric обявяват и игра за потребителите на конфигуратора. За участие в нея не е необходима покупка, а само изпращане на създаден в eDesign проект. На томболен принцип ще бъдат изтеглени трима потребители, които ще получат комплект професионални акумулаторни инструменти.

За ползването на инструмента eDesign е необходима само регистрация с минимално количество необходими данни. За потребителите вече свързани по дигитален път с компанията – например чрез регистрация в платформата mySchneider – това не е необходимо, т.е. системите са интегрирани помежду си.

Всичко за обявената игра е достъпно на този линк: https://www.se.com/bg/bg/work/campaign/case-study/local/edesign-electricians-summer-game.jsp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *