post

Samsung Electronics представи три нови продуктови линии от вградени домакински уреди – Contemporary Line, Black Line и оригиналната Chef Collection – разработени, за да отговорят на вкуса на европейските потребители. Всички нови модели съчетават функционалност с уникален дизайн, заличавайки различията между кухненското обзавеждане и домакинските уреди.

Contemporary Line е най-новата гама от вградени модули на Samsung. Тя включва много от технологиите и иновациите при високо ценените кухненски уреди на Samsung, както и новия изцяло вграден хладилник, който е толкова ефективен, колкото и другите водещи модели на компанията.

Новият изцяло вграден хладилник, част от Contemporary Line, включва гъвкави вътрешни отделения, както и иновативните технологии No Frost, Twin Cooling PlusTM, Cool Select Zone Plus. Функцията No Frost елиминира проблема със заскрежаването, което може да развали вкуса на храната, да доведе до замърсяване с бактерии и да намали ефективността на хладилника. Cool Select Zone Plus позволява на потребителите да настройват температурата на фризера между -23° и 2° за максимална свежест на храната. Хладилникът в Contemporary Line дори може да се контролира безжично с новия донгъл на Samsung, позволявайки на потребителите да управляват настройките от разстояние.

Black Line бе представена в Европа през втората половина на тази година, като хладилникът ще бъде наличен в началото на другата година. Дързостта на Samsung да използва нетрадиционен цвят в новата линия отразява промяната в тенденциите, при които кухнята заема централно място в дома. Полу-матовото черно покритие поглъща заобикалящата светлина и придава модерно и стилно излъчване. Black Line включва хладилник, печка, компактна фурна, индукционен плот, аспиратор и съдомиялна.

Chef Collection е ексклузивна линия, която включва дизайнерски хладилник Kitchen FitTM, вградена фурна, компактна фурна, подгряващо чекмедже, индукционен котлон, абсорбатор и съдомиялна. Уредите са вдъхновени от сътрудничество с готвачи, носители на звезди Michelin и членове на инициативата Club des Chef на Samsung. Върховият дизайн и иновативните технологии целят да подобрят кулинарното изживяване. Хладилникът се отличава с технологията Twin or Triple Cooling на Samsung, която охлажда хладилника и камерата отделно, като по този начин всяко отделение поддържа оптимална температура и влажност.

“Вярваме, че вградените модули имат голям потенциал да отговорят на търсенето на европейските потребители и сме инвестирали много в разработването на грижливо проектирани и високо иновативни продуктови линии. Ще продължим да се фокусираме върху пазара в Европа чрез водещи технологии и функционалности, които еднозначно отговарят на нуждите на потребителите”, каза Сиу Биунг-Сам, ръководител на Digital Appliance Business към Samsung.

индустриални перални машини

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *