post

Reno 9 ще предложи 32 МР селфи камера с автофокус и OIS на задната камера, потвърди самата компания. Серията Reno 9 се очаква да дебютира на 24 ноември в Китай.

Тийзърите потвърждават, че устройствата ще предложат 32 МР ултра-чувствителна селфи камера с автофокус. Що се отнася до задната камера, тя ще има 50 МР основен сензор Sony за по-ясни снимки при слаба осветеност. Той ще поддържа OIS и ще бъде допълнен от фирмения чип MariSilicon за подобрена фотография.

Според слуховете до момента, само Reno 9 Pro+ ще има торйна камера, докато останалите два модела Reno 9 и 9 Pro ще са с двойна. Чипът MariSilicon ще присъства само в Pro моделите.

Очаква се Reno 9 да има 64 МР основна камера и 2 МР вторична, докато Reno 9 Pro ще пристигне с 50 МР основен сензор Sony IMХ890 и 8 МР ултраширок. Устройствата ще се захранват съответно от Snapdragon 778G Plus, Dimensity 8100-Max и Snapdragon 8+ Gen 1.

Reno 9 и 9 Pro ще разполагат с 4500 mAh батерия с поддръжка на 67 W бързо зареждане, докато 9 Pro+ вероятно ще поддържа 80 W бързо зареждане. И трите модела ще имат 6.7” FHD+ дисплеи с извити ръбове, 120 Hz честота на опресняване и скенер за пръстови отпечатъци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *