post

Realme GT Neo 5 ще дебютира в Китай на 9 февруари. Устройството включва новаторска технология за 240 W бързо зареждане, която му позволява да се зареди само за няколко минути и многоцветна LED лента на задния панел, която променя цвета си в зависимост от известията.

Сега компанията официално потвърди и наличието на IR порт, което ще направи GT Neo 5 първото такова устройство на Realme. Портът позволява смартфонът да се използва като дистанционно за всяко електронно устройство, което поддържа IR сигнал, като телевизор например и ще е наистина удобно решение за потребителите.

Тийзъри вече показаха дизайна на телефона, който има две ленти с надпис “Dare to leap”на гърба и е в лилав цвят. Той изглежда много подобно на GT Neo 3, а черната подчертана зона на задния панел съдържа LED лентата и повдигнатата камера.

Основният сензор на задната камера е разположен в отделен кръг, а спомагателните и LED светкавицата с в другия. Това за момента е цялата информация, която имаме за устройството, но очакваме скоро компанията да рекламира и други негови характеристики.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *