post

Realme рекламира предстоящия GT Neo 5 SE и след като миналата седмица показа дизайна му отзад, сега разкри спецификациите на дисплея на телефона. Панелът ещ е плосък с централно изрязана селфи камера, ще поддържа разделителна способност до 1.5К, честота на опресянване 144 Hz и 2160 Hz високочестотно PWM затъмняване.

Според Digital Chat Station, дисплеят на устройството ще е 6.74” OLED с максимална яркост 1400 нита и вграден сензор за пръстови отпечатъци. Изображението разкрива, че той ще предложи впечатляващо съотношение екран към тяло и е заобиколен от тънки рамки.

GT Neo 5 SE ще е един от първите смартфони, захранвани от новия чипсет Snapdragon 7+ Gen 2 с LPDDR5x RAM и UFS 3.1 памет. Най-високата конфигурация ще е с 16 GB RAM и 1 ТВ памет. Освен това устройството ще има 5500 mAh батерия с поддръжка на 100 W бързо зареждане.

Що се отнася до камерата, тя ще е тройна с 64 МР основен сензор, а селфи камерата ще е 16 МР. Телефонът ще работи с базираната на Android 13 Realme UI 4.0 и ще се предлага в поне два цвята – Final Fantasy и Black. Официалната ум премиера е насрочена за 4 април в Китай.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *