post

Ексклузивната дизайнерска марка Porsche Design и AGON by AOC – една от водещите марки за геймърски монитори и IT аксесоари – заедно представят Porsche Design AOC AGON PRO PD27S – 68,6 см/27-инчов премиум гейминг монитор с дизайн, вдъхновен от спортните автомобили Porsche. С честота на опресняване от 165 Hz, която може да бъде повишена до 170 Hz, 1 ms Grey-to-Grey (GtG) време за реакция, както и DisplayHDR 400 сертификат и широка цветова гама, PD27S е еквивалентът на спортна кола под формата на геймърски монитор. PD27S комбинира грабващ, изчистен и функционален дизайн с високи технологии, който дава удовлетворение на потребителя във всякакви ситуации – от ежедневни задачи в работата до забавления и игрово преживяване от висок клас.

„Разширяваме нашето портфолио, което създадохме съвместно с Porsche Design, с този нов модел. PD27S споделя същата функционална и дизайнерска платформа като PD32M, който беше пуснат по-рано през тази година и предлага геймърски възможности в стилна опаковка,” каза Stefan Sommer, Директор маркетинг в TPV.

„Надграждайки успешното ни партньорство с премиум марката за монитори AGON by AOC, Porsche Design отново предлага вдъхновен от спортните автомобили дизайн в гейминг индустрията. След получаването на отличията “iF Design Award 2022” и “Red Dot Award: Product Design 2022” Porsche Design AOC AGON PRO PD27S получи отлични отзиви относно представянето му и технологичните иновации, които са също толкова впечатляващи, колкото дизайна,” каза Roland Heiler, Директор дизайн в Porsche Design.

Печелещ награди дизайн
PD27S споделя безупречния функционален дизайн на 32-инчовия PD32M, представен през април. PD27S получи “iF Design Award 2022” и “Red Dot Award: Product Design 2022”. За да се представят отлично по време на интензивните и продължителни геймърски сесии, играчите трябва да могат да разчитат на своето солидно и издръжливо оборудване. Основната атракция в PD27S е шлифованата стойка от отлят алуминий, която е стабилна и функционална, с уникална форма, напомняща волана и спиците на джантите на спортна кола. Изчистеният дизайн на PD27S е със заострени повърхности в задната част и страните на корпуса, които следват функционалната подредба на вътрешните компоненти. Металната мрежда върху отворите – подобно на отворите за въздух на автомобилите – покрива говорителите в лявата и дясната част. Тези области са индиректно осветени с персонализираща се RGB светлина (Light FX), която увеличава динамиката и потапянето в действието на екрана. Благодарение на ергономичната стойка, PD27S предлага обръщане във вертикално положение, настройка на височината до 150 мм, както и накланяне и завъртане.

Върхова технология
Ексклузивният дизайн на PD27S е комбиниран с изключителната експертиза за екрана от страна на AGON by AOC, така че той да предлага привлекателни възможности за амбициозните играчи. Porsche Design AOC AGON PRO PD27S е с плосък IPS (AAS) панел за висока цветова точност и широко цветово покритие. Благодарение на живото и изпъкващо цветопредване на 10-битовия IPS панел, PD27S покрива 95 процента от цветовото пространство DCI-P3 и 99 процента от sRGB, което му позволява да се представя убедително във всички критични за цветовете задачи. Експлозията от цветове на сертифицирания като DisplayHDR 400 PD27S се засилва допълнително от възможността му да декодира и възпроизвежда съдържание с висок динамичен обхват във филми, видео и игри с реалистични изображения.

Благодарение на кристалната QHD резолюция (2560×1440) на неговия 27” екран, PD27S има висока плътност на пикселите от 109 ppi, която е перфектна за ежедневни бизнес задачи. QHD резолюцията е избор номер едно за амбициозни геймъри, които лесно могат да постигнат високи кадрови честоти и острота по едно и също време. Честотата на опресняване от 165 Hz / 170 Hz and времето на реакция от 1 ms GtG гарантират плавно движение в бързите игри и практически нулеви призрачни ефекти. Благодарение на технологията Adaptive-Sync, PD27S поддържа променлива честота на опресняване, което елиминира артефактите, насичането и накъсването.

Усъвършенстван за ежедневна употреба
PD27S не е само геймърски монитор, но и универсален продукт от висок клас. Той е снабден с 4-портов USB 3.2 хъб, който позволява лесно свързване с устройства като клавиатури, мишки и външни дискове, при което се намалява кабелната бъркотия и бюрото става чисто и подредено. За да допълни аудио-визуалното преживяване, PD27S има два 5W говорителя, подобрени с DTS за осигуряване на чист и богат звук.

За да напомня на потребителите за своето наследство, мониторът ги посреща с анимирано старово лого. Екранното меню за конфигуриране на различните настройки, включително цветовите и геймърски режими, също е проектирано с уникален дизайн. Мониторът идва със специален USB драйв, който съдържа упътванията и допълнителен софтуер.

Porsche Design AOC AGON PRO PD27S е наличен в магазините Porsche Design, специализирани ритейли и онлайн на www.porsche-design.com, както и в други избрани онлайн магазини на препоръчителна крайна цена от 979 лв. с ДДС

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *