post

Високите технологии постепенно навлизат в най-различни сфери на нашия живот. Интернет сайтовете, предлагащи съдържание за възрастни се стараят да не изостават. Например, Pornhub активно популяризира виртуалната реалност, а сега планира да синхронизира видеоклиповете си с умните секс играчки, за да могат потребителите в буквалния смисъл да усетят каво се случва на екрана.

Става дума за устройства от сорта на Fleshlight Launch или Kiiro Onyx. Няма да навлизаме в подробности как тези устройства работят, но ще отбележим, че те могат да се синхронизират с някои XXX филми, като превръщат равлекателното съдържание в интерактивно. Филмите обаче трябва да съдържат допълнителен слой данни, подаващ команди за управление на въшни устройства. Порталът Pornhub, който се счита за един от най-големите в света, е решил да внедри тази иновация в своето съдържание.

Pornhub вече откри нов раздел с название Interactive. В него посетителите на сайта могат да намерят видео, съвместимо с устройствата Fleshlight Launch и Kiiro Onyx. Компанията обещава в скоро време да разшири портфолиото със съвместими със сайта устройства, както и да включи в списъка дамските играчки OhMiBod, We-Vibe, Lovence и подобните на тях. Новото съдържание се създава със сътрудничеството на компанията Ufeel.tv, която има значителен опит в производството на интерактивно съдържание за възрастни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *