post

Panasonic обяви специална оферта за линията Smart VIERA 2014. До 30-ти юни 2014, всеки нов клиент на Smart VIERA ще се възползва от 5 години гаранция за своята покупка.

Гаранционните сертификати могат да бъдат изтеглени безплатно от специалния микросайт на тази кампания www.panasonic5y.com, само с лесно попълване да детайлите за новата покупка от Panasonic.

Сертификатът се издава онлайн на интернет адреса на клиента и е валиден заедно с фактурата и с 2-годишната обща гаранция, издадена от магазина-партньор на Panasonic.

„Panasonic Smart VIERA 2014 линията извежда телевизионното преживяване на съвсем ново равнище. С уникалните характеристики на Smart VIERA като My Stream, TV Anywhere или Remote Sharing, вие можете да имате истинско кинематографично преживяване от вашия диван в хола. Специалната кампания „5 години гаранция” е на разположение на нашите клиенти, за да се наслаждават ежедневно, още по-лесно и безгрижно на използването на иновативните продукти на Panasonic.” – Едуард Бойстин, Старши мениджър продажби за Централна Европа/ CE Senior Sales Manager.

Сертификатът за 5 годишна гаранция е предоставен за линията Smart VIERA 2014, за покупки направени между 1-ви май и 30-ти юни 2014. Сертификатът се издава онлайн.

Периодът на кампанията, условията, както и списъка на моделите Panasonic Smart VIERA, включени в кампанията са публикувани на www.panasonic5y.com.

11 thoughts on “Panasonic удължава до 5 години гаранцията за телевизори Smart VIERA 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *