post

OPPO Pad изтече само преди няколко дни и компанията дори го рекламира, разкривайки дизайна му в китайската социална мрежа Weibo. Вече имаме някои от спецификациите му, но сега той се появи предпремиерно в поредица снимки на живо, потвърждаващи дизайна му и нов аксесоар.

Първият таблет на OPPO, OPPO Pad, ще бъде представен заедно с новата серия премиум смартфони OPPO Find X5 утре – 24 февруари. Снимките потвърждават, че OPPO ще продава и допълнителен капак за магнитна клавиатура, а вече знаем, че таблетът ще е съвместим и с OPPO Pencil.

Клавиатурата няма тракпад и не е ясно дали ще се продава отделно, или ще е в компелкт с таблета. OPPO Pad ще има 10.95 инчов LCD дисплей с резолюция 2560 х 1600 и 120Hz честота на опресняване. Рамките му са тънки, а гърбът има уникален дизайн.

Устройството ще се задвижва от чипсет Snapdragon 870 и ще има 6 GB RAM. Селфи камерата му ще е 8 мегапикселова, а задната – 13 мегапикселова. Освен това таблетът ще има четири високоговорителя с Dolby Atmos и 8360 mAh батерия, като ще работи безпроблемно с другите устройства на OPPO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *