post

OPPO представи второто си поколение смарт часовник OPPO Watch 2. Той ще се предлага в два размера – 42 и 46 мм с поддръжка на eSIM.

Часовникът е пряк наследник на OPPO Watch, който беше обявен миналата година. Той е оборудван с чипсет Snapdragon 4100 и персонализиран процесор Apollo 4s Ambiq. Има извит AMOLED панел с 326ppi и честота на опресняване 60 Hz.

42 мм има 1.75 инчов дисплей и точно като предшественика си има два бутона отстрани за управление. Watch 2 ще предостави 24 часово проследяване на пулса и мониторинг на SPO2, анализ на съня, мониторинг на стреса и още вградени функции. Има над 100 спортни режима и издържа 5 АТМ под вода, разполага и с GPS за по-добро проследяване.

Що се отнася до батерията, 46 мм модел трябва да издържа до 4 дни с едно зареждане, което може да стигне до внушителните 16 дни в режим на икономия на енергия. Предлага се с бързо зареждане VOOC 2.0, което обещава целодневна употреба само за 10 миунти зареждане.

OPPO Watch 2 е наличен за предварителни поръчки и ще започне да се доставя на 6 август, макар и само в Китай. 42 мм версия само с Bluetooth ще струва около 200 долара, докато eSIM вариантът ще е 230 долара. 46 мм модел с eSIM ще струва около 310 долара. Няма информация дали часовникът ще достигне до други региони.

Китайската версия ще работи с ColorOS, базирана на Android 8.1, точно като оригиналния модел. Bluetooth версията ще се предлага само за по-малкия вариант, докато eSIM ще се предлага и за двата размера.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *