post

Заедно със серията Reno 8 OPPO представи безжичните слушалки Enco X2, позиционирани в премиум сегмента. Те пристигат с подобрен дизайн и много напомнят AirPods на Apple.

OPPO Enco X2 разполагат с двоен драйвер -11 мм динамичен, съчетан с 6 мм планарен диафрагмен и могат да поддържат скорост на кодиране до 900kbps, благодарение на Bluetooth 5.2 и протокола за предаване LHDC 4.0. Освен това слушалките поддържат стандартните AAC и SBC аудио кодеци.

Enco X2 разполагат с настройка на микрофона от 38 dB/Pa и множество нива на шумопотискане, сред които интелигентно, умерено, леко, режим на прозрачност и вокално подобряване. Трите микрофона на слушалките използват Bone Voiceprint AI за намаляване на шума по време на разговор.

Безжичните слушалки предлагат до 9.5 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане и изключено шумопотискане. Това може да бъде удължено допълнително до 40 часа с кутийката за зареждане. С максимално шумопотискане и 50% ниво на звука, Enco X2 могат да осигурят до 5.5 часа възпроизвеждане и 22 часа с кутията за зареждане.

Любопитното е, че само с 5 минути зареждане слушалките могат да осигурят до 2 часа възпроизвеждане, а пълното им презареждане отнема около час. Слушалките могат да се зареждат чрез USB-C порта или безжично, както и реверсивно, когато са поставени на гърба на смартфон, поддържащ функцията. Те имат и IP54 сертификат за водо и прахо устойчивост. OPPO Enco X2 ще се предлагат в черно и бяло от 25 юли в Индия с цена 10 999 рупии.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *