post

Миналата година OnePlus доказа, че все още може да прави страфотни телефони на добра цена с представянето на Nord CE 5G. Наскоро се появиха слухове, че идва негов наследник, като дори изтекоха рендери на устройството.

Смяташе се, че новият Nord CE ще се появи през януари, заедно с OnePlus 10 Pro. Противно на тези очаквания обаче, телефонът се забави и сега нов доклад твърди, че ще стартира през първата половина на февруари.

Информацията идва от Макс Джамбор, който дори посочва точната дата на събитието. Според него новият OnePlus Core Edition с кодово име Ivan, ще стартира на 11 февруари 2022 година.

Това е само няколко дни след пускането на Samsung Galaxy S22 на 9 февруари, тъй като корейският гигант вече официално обяви датата на своето първо за годината Unpacked събитие.

Ако всичко това е вярно, скоро трябва да видим материали за предстоящия модел, тъй като OnePlus е известна с това, че рекламира телефоните си с малки порции информация преди премиерата.

Очаква се OnePlus Nord 2 CE 5G да има чисто нов дизайн, приемащ по-плосък подход, квадратен остров на камерата, в който да се помещават всички сензори и селфи камера в перфорация отпред. Все още обаче няма никаква информация за това какво можем да очакваме от камерите като параметри.

Предполага се, че новият Nord CE ще пристигне с чип Dimensity 900, който е един от най-способните на пазара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *