post

OnePlus Ace 2 ще бъде представен на 7 февруари, заедно с множество други устройства на компанията. На световния пазар телефонът ще излезе под името OnePlus 11R, а сега компанията потвърди, че той ще предложи 50 МР Sony IMX890 основен сензор на камерата.

За тези, които не знаят, това е същият сензор, изполван в камерата на OnePlus 11, който беше пуснат преди месец в Китай. С него се очаквт висококачествени изображения и поддръжка за режими на снимане на RAW снимки, за да се запазят максимално детайлите в тях за последваща обработка. Струва си да отбележим обаче, че камерата няма да е настроена от Hasselblad, което може да означава различна точност на цветовете и липса на режима Hasselblad.

Очаква се сензорът да е придружен от 12 МР или 8 МР ултраширок, съчетан с 2 МР макро. Селфи камерата вероятно ще разполага с 16 МР сензор.

Освен това компанията потвърди поддръжката на LPDDR5x RAM в OnePlus Ace 2, който ще се продава в два варианта – с 12 и 16 GB RAM. Според предишни слухове, дисплеят ще е 6.74” OLED с извити ръбове, предлагащ 1.5 К резолюция и честота на опресняване 120 Hz. Батерията ще е с капацитет 5000 mAh и поддръжка на 100 W бързо зареждане.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *